Cristina Demetrescu, horoscopul verii 2021. Doua dintre zodii vor fi mai norocoase decat restul.

Cristina Demetrescu, horoscopul verii 2021. Celebrul astrolog a prezentat previziunile astrologice pentru vara anului 2021. Sunt vesti bune pentru toate zodiile, dar una dintre zodii va fi ceva mai norocoasa decat restul.

Berbecii, Taurii si Gemenii vor avea parte de o serie de schimbari importante. Astrelele le aduc lucruri bune, insa depinde de ei cum se vor raporta la provocarile care vor veni. Racii, pe de alta parte, viseaza cu ochii deschisi si au parte de tot felul de revelatii. Cei care au trecut printr-un divort vor avea ocazia sa-si refaca viata.

Leii se vor afla printre nativii carora nu le vor lipsi banii mai ales ca au in gand si anumite investitii. Nu se vor tine departe de conflicte, desi vara sunt ceva mai temperati, insa anumite probleme vor fii in continuare pe tapet.

Fecioarele se vor simti obosite, poate si pentru ca vor avea senzatia ca nu au nevoie de vacanta. Ar fi bine sa nu neglijeze aceasta necesitate pentr ca cea mai recenta eclipsa le-a aratat ca trebuie sa mai puna stop anumitor sacrificii. Unele Fecioare s-ar putea sa se casatoreasca.

Balantele vor trebui sa astepte luna august pentru a calatori. Le da tarcoale si dragstea, gratie lui Jupiter care se va afla in Varsator. Balantele se vor bucura in urmatoarele luni de ceva mai multa relaxare, dar vor face loc si unor proiecte profesionale.

Publicitate

Scorpionii se concentreaza destul de mult pe casa. Au planuri legate de propriul camin, fac economii, se gandesc sa-si cumpere o casa sau sa se mute. Scorpionii care nu au gasit-o pana acum pot gasi dragostea, iar cei care nu au acest aspect in vedere pur si simplu se distreaza.

Sagetatorii sunt ajutati de Jupiter, care se va afla pe Casa sufletului, sa-si gaseasca starea de pace si vor finaliza anumite lucruri care ii apasa.

Pe Capricorni ii asteapta o perioda mai intensa, pot da interviuri, pot invata. Au ocazia sa-si schimbe viata, sa intre in afaceri. Trebuie sa munceasca, sa se reordoneze intr-o oarecare masura.

Varsatorii vor fi din nou influentati de Jupiter, din 28 iulie. Desi nu au parte de dificultati, nu-i asteapta nici relaxarea totala si sunt pusi in tot felul de situatii inedite. Sunt preocupati destul de mult de partea financiara.

Citeste si articolul :   Cristina Demetrescu, horoscop SEPTEMBRIE 2021. Astrologul anunta schimbari importante pentru zodii.

Si Pestii il au de partea lor pe Marele Benefic, Jupiter. Jupiter le da noroc, protectie si proiecte noi. Vor scapa de anumite presiuni, vor scapa de anumite cicluri care i-au tinut captivi intr-un job sau o relatie si vor investi intr-o casa, scrie Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.