Horoscop Cristina Demetrescu 2021: Intrarea planetelor in Varsator este foarte buna si foarte frumoasa.

Horoscop Cristina Demetrescu 2021. Celebrul astrolog, Cristina Demetrescu ne prezinta previziunile astrelor pentru anul 2021. Iata ce spune astrologul:

“O nota generala pentru 2021 are legatura cu banii si nu este neaparat foarte buna, dar este un indemn la a nu arunca cu banii, a avea anumite rezerve si a nu investi daca investitia respectiva nu vine din misiunea ta personala sau din suflet.

Doar daca iti spune cineva sa investesti intr-o afacere, nu este suficient pentru ca energia financiara este destul de anarhica in 2021.

Partea buna, evident ca exista. Daca nu ar fi fost conjuctia Uranus – Luna Neagra – Marte, cel putin la inceput de an, si acolo unde ramane Uranus in zodia Taurului, intrarea planetelor in Varsator este foarte buna si foarte frumoasa.

Aduce perspective noi, descoperiri noi si utile oamenilor, o noua ordine, ajuta foarte mult la relatii interumane.”

Cristina Demetrescu nu incurajeaza cheltuielile inutile

“Sunt foarte multe lucruri care tin de viitor si care acum, practic, se aseaza. Aceste energii ale viitorului.

Citeste si articolul :   Horoscop 11 aprilie 2020. O zodie are noroc la bani, alta plange cu lacrimi amare. Ce se intampla cu celelalte zodii

Oameni care, de exemplu, pot avea idei noi, de a modifica, de a schimba, de a deveni mai constienti de hobby-urile lor, de abilitatile lor.

Acest Saturn in Varsator ajuta foarte mult la a schimba un hobby intr-o profesie.”

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru anul 2021

“Omul viitorului este omul bun la toate, omul-orchestra, omul care se conecteaza la abilitatile lui si care este capabil in orice conjunctura de a nu mai trai neaparat cu stresul ca isi pierde serviciul sau ca trebuie sa se duca sa munceasca stresat sau sa faca ce nu ii place ca sa castige bani.

Asta este ceea ce se rupe in acest 2021. Energia Taurului, care se refera la bani si cea a Varsatorului, care se refera la noile perspective care sunt mai conectate la ceea ce iti place sa faci. Iti place sa lucrezi intr-un grup foarte mare, foarte bine, inseamna ca esti tanar, vrei sa iti faci cunostinte, vrei sa iti faci prieteni.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 19 iulie - 25 iulie 2021

Nu te mai simti bine intr-un grup foarte mare, gandeste-te la ce esti tu bun sa faci.

Anul 2021, in marte parte, sunt convinsa ca va fi bun, pentru ca vine si cu leacuri. Odata cu trecerea planetelor in zodia Varsatorului, desprinzandu-se aceasta problematica, care este intepenita datorita conjuncturilor din decembrie 2019, Varsatorul este o zodie a tehnologiei, a descoperirilor, a cercetarilor stiintifice, a digitalizarii, a tuturor lucrurilor care, iata, si omenirea progreseaza”, a spus Cristina Demetrescu la Antena 3.

Autor