Anuntul momentului din partea noului premier, Florin Citu.

Florin Citu, noul premier a facut anuntul asteptat de romani. Seful Executivului a declarat ca o posibila o relaxare a restrictiilor ar putea veni dupa Sarbatori. Acest lucru se va intampla doar daca numarul cazurilor de infectare cu Covid- 19 va scadea.

Vestea asteptata de romani

„Campania de vaccinare incepe in acest weekend. Voi vedea cat mai repede unde suntem in acest moment. Avem un Guvern investit pentru a da OUG daca lucrurile se inrautatesc. Eu ma gandesc insa la relaxare. La asta ma duce gandul, avand in vedere ca se aproprie vaccinarea, la inceputul anului viitor”, a declarat noul premier.

Publicitate

Avertisment dur pentru noii ministri

Publicitate

Noul premier a vorbit despre noua coalitie, dar i-a avertizat si pe noii ministri. „Vom avea intalniri saptamanale, zilnice daca este nevoie. Schimbam un pic lucrurile. Ministrii vor avea obiective care vor fi evaluate trimestrial. Romania a suferit de meteahna proiectelor incepute si nefinalizate.

Toti ne asumam raspunderea Guvernarii. Proiectul de buget va fi gata in prima parte a anului viitor. Asteptam si estimarile Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, apoi vorbim si de ceilalti indicatori macroeconomici. Tintim un deficit bugetar in jur de 7%. Suntem pregatiti pentru o guvernare stabila si de lunga durata”, a declarat Florin Citu, imediat dupa ce a primit votul de investitura in Parlament.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.