Mihai Voropchievici, horoscop rune 2-8 august 2021. Capricornii asteapta o schimbare importanta, Balantele trag lozul castigator, Taurii primesc vesti bune. Ce se intampla cu celelalte zodii

Horoscop rune 2-8 august 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile rumelor pentru perioada urmatoare. Hai sa vedem ce spune maestrul pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Pentru saptamana urmatoare, Berbecul este pe punctul de a se muta din casa sau de la serviciu. Cei care vor schimbarea asta vor actiona la fel de interesant, in conformitate cu dorintele lor.

Taur

Publicitate

Taurul o sa intre in acele zone care ii plac cel mai mult: vesti bune, cadou-surpriza sau o suma de bani importanta.

Gemeni

Gemenii sa incerce sa nu mai fie nabadaiosi si sa vrea totul acum! Aveti putina rabdare si nu fortati mana norocului.

Rac

Racul intra pe o pozitie de consolidare a locului sau in viata. A stat pana acum in espectativa, dar e gata sa isi afirme drepturile si rolul – acasa, la serviciu, in societate.

Leu

Leu are o saptamana in care se afla pe o pojghita de gheata foarte subtire. Atentie cum va manifestati fata de cei din jur, ce hotarari luati, puteti avea mici neplaceri!

Fecioara

V-ati pregatit bagajele? Fecioara este, in sfarsit, gata de vacanta, desi e posibil sa revina dupa 2-3 zile deoarece e cam costisitoare toata treaba asta.

Balanta

Fertilitate si belsug pentru Balanta in aceasta saptamana. In scurt timp visele i se vor indeplini.

Scorpion

Scorpionul are doua atentionari: relaxati-va, ca v-ati agitat prea mult si renuntati la gandurile negre vizavi de o persoana draga. Va alarmati degeaba!

Sagetator

Sagetatorul intra intr-o perioada de mesaje, scrieri, scrisorele, e-mailuri etc. Telefoanele vor fi arma lor secreta in aceasta saptamana.

Capricorn

Capricornul este sfatuit sa ramana acasa si sa astepte o schimbare foarte importanta care va avea loc in curand. Fiti pregatiti!

Varsator

Varsatorul foarte curand va afla un adevar important care ii poate marca viata, dar la fel de bine i-o poate schimba.

Pesti

Pestisorii au venit din vacanta suparati si acum au chef de cearta ca nu mai au bani. Porneste dispute cu toata lumea. Ramaneti calmi, totul se aranjeaza, a spus numerologul la Antena 3.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.