Mihai Voropchievici, Horoscop Rune 26 iulie – 1 august 2021. Sagetatorii dau lovitura, Balantele primesc bani. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Rune 26 iulie – 1 august 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile rumelor pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele.

“Berbec

Pentru saptamana urmatoare, Berbecul trebuie sa isi mobilizeze toate fortele. Si unde munceste, si acasa, si in societate. Ca sa demonstreze ca el are valoare, ca el e cineva. A intrat intr-un con de umbra, iar acum e cazul sa se afirme. Sa se reafirme.

Taur

Publicitate

Taurul, sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante si curand. Fiti pregatiti. Se va produce o schimbare, cat de curand, acasa. Nu la serviciu. Stie fiecare ce si-a pregatit acolo.

Gemeni

Gemenii intra in atentia persoanelor dragi si le vor trimite un cadou minunat sau ceva substantial care sa ii bucure.

Rac

Racul are un mesaj dublu. Relaxati-va si nu va mai faceti griji de starea de sanatate a unor persoane dragi, apropiate, pentru ca va asteapta sa le mai faceti o vizita. Deci, relaxare. Intotdeauna, Racul se va gandi la toti cei dragi si isi face ganduri aiurea.

Citeste si articolul :   5 motive pentru a merge la o intalnire cu un barbat din zodia berbec

Leu

Jupanul Leu nu are treaba, sta acasa si are o saptamana de mesaje, de comunicare. Fiti pregatiti sa receptionati mesajul acela foarte important.

Fecioara

Fecioara a pus gand rau locului de munca. Nu mai vrea sa lucreze, vrea sa isi schimbe locul de munca. Dar nu mai vrea nici acolo in casa. Vrea sa schimbe ori locul de munca, ori locuinta. E pusa pe schimbari masive. Sunteti pe punctul de a va muta din casa sau din serviciu. Dar voi decideti care e cel mai important si alegeti din cele doua.

Balanta

Vesti bune: s-ar putea sa primiti un cadou surpriza sau o suma de bani importanta. Daca vin banii aia se schimba vorba “iar n-am bani”.

Scorpion

Scorpionul intra intr-o saptamana de protectie divina totala. Parca nu era protejat indeajuns, dar se pare ca a facut ceva nazdravanii si cineva sa il urecheze nu poate. Este sub protectia sefului suprem.

Sagetator

Cineva va da lovitura si se va produce un salt rapid calitativ in existenta sa. Veti da lovitura!

Citeste si articolul :   Horoscop rune Aprilie. Gemenii dau lovitura, Racii primesc cadouri

Capricorn

Veti afla un adevar foarte important care va poate schimba sau marca viata. In saptamana ce urmeaza, fiti pregatiti de un adevar important.

Varsator

Varsatorul intra intr-o nebuloasa. Nu comunica cu nimeni, e simbolul necunoscutului. Se retrage, se invaluie intr-o aura de mister si el si cu Dumnezeu stie. E o saptamana mai de trup si suflet.

Pesti

Nici nu au venit bine dintr-o minivacanta si acum runele le spun: sunteti pregatiti sa va faceti bagajele? Astrele va mai anunta o calatorie”, a spus numerologul la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.