Horoscop rune 24-30 mai 2021. Vesti bune si vise implinite pentru doua zodii

Horoscop rune 24-30 mai 2021. Numerologul Mihai Voropchievici are vesti de la astre pentru perioada urmatoare. Afla ce spun runele pentru zodia ta.

”Berbec

Pentru ca au trecut printr-o perioada cu suisuri si coborasuri, tot felul de probe, de incercari, in perioada respectiva, chiar daca au avut o runa buna atunci, acum runa vine cu un sfat: Dati la o parte toate grijile, toate problemele si tot ce e legat de trecut. Lasati trecutul in spate si lasati si necazurile si pregatiti-va pentru o saptamana mult mai buna.

Taur

Publicitate

Acest simbol semnifica atat fertilitatea, cat si belsugul, iar peste putin timp, visele voastre se vor implini. Fertilitate inseamna sa fi prolific in munca pe care o faci, sa fi fertile si intr-un sfat pe care il dai. Orice Taur, cat ar fi de nemultumit, nu se poate sa nu fie multumit.

Gemeni

La ce se gandesc Gemenii? La o distractie, la ceva placut. Daca se poate ca cineva sa le aduca si ceva, iar runa ii anunta ca cineva care se gandeste foarte intens la ei, le va trimite un cadou minunat. O runa foarte benefica pentru guralivi.

Rac

Racul intra in atentia runei si ii spune: voi mai stiti cine sunteti? E ceva de capul vostru? Si atunci runa spune: Mobilizati-va toate fortele pentru a va consolida pozitia in familie, societate si la serviciu. Daca faceti aceste trei lucruri, veti triumfa.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru 1-7 noiembrie 2021. O saptamana cu obstacole, dispute, dar si surprize placute

Leu

Are o saptamana putin mai grea, o saptamana de incercare in care trebuie sa dea dovada ca are forta, ca are putere, ca are tarie sa treaca peste niste mici neajunsuri. Niste mici situatii care nu au efecte foarte mari, dar care sunt deranjante. Daca veti fi puternici si rezistenti, veti depasi.

Fecioara

Fecioara are doua lucruri, inca de la inceputul anului, pe care trebuie sa le faca. Ori sa schimbe locuinta, ori sa schimbe locul de munca. Dintre cele doua schimbari, Fecioarele vor alege partea care le trebuie in prima faza, dar sunt persoane care le pot face pe amandoua.

Balanta

Are o saptamana in care nu vrea sa mai comunice cu nimeni, are nevoie de odihna, are nevoie de liniste. Vrea sa vorbeasca cu Dumnezeu. Are nevoie de o saptamana de incarcare a bateriilor. In momentul in care se retrage, se inconjoara cu o aura de mister pentru ca nu comunica si nimeni nu stie despre ce e vorba.

Citeste si articolul :   Anul 2022 va fi special pentru aceste 3 zodii: le asteapta schimbari mari

Scorpion

Scorpionii, de la inceputul anului, au avut suisuri si coborasuri. Multe incertitudini, dorinta de a face ceva. Inca de saptamana trecuta era un semnal ca ei trebuie sa se decida, sa spuna cine sunt si ce trebuie sa faca. Iar acum runa ii anunta: veti da lovitura si se va produce un salt rapid calitativ in existenta voastra. Acest salt este pe toate cele trei planuri: afectiv, munca si financiar. Vine ca un fel de bonus, de recompensa pentru perioada anterioara unde au fost mai cazuti.

Sagetator

Dupa saptamana trecuta in care a avut parte de tripla protectie, saptamana viitoare o primesc si pe a patra. Se pare ca bunatatea voastra a fost luata de cei din jur, celor pe care i-ati ajutat, drept o slabiciune. Si atunci, se cam uita cu ochi rai, va deoache starea de bine. Sunt protejati de toate rautatile, de fortele malefice. Nu raspundeti cu rautati la rautati.

Capricorn

Trebuie sa fiti pregatiti pentru o suita de schimbari majore intr-un viitoare foarte apropiat. Schimbarile astea majore, fiecare Capricorn, ca e barbat sau e femeie, si le va face in functie de cerintele lui. Ei nu accepta imixtiuni, ei fac ce stiu ei ca trebuie sa faca si ce si-au propus. Daca ati avut si gandul bun si v-ati pus dorinte la inceputul anului, acum e ocazia sa se intample.

Citeste si articolul :   Rune 7-13 septembrie 2020: Zodiile care incep o viata noua

Varsator

Varsatorul fura un sfat foarte bun. Va trebui sa aveti foarte multa rabdare si sa nu fortati mana norocului. De ce? Pentru ca, spune runa, surprizele placute sunt facute doar pentru cei care stiu sa astepte. Cu un strop de rabdare, norocul acela pe care il asteptati de mult va veni saptamana viitoare.

Pesti

E a doua saptamana in care sunt pusi pe mesaje. Ei asteapta niste rezolvari la niste lucruri incepute de mult. Atentie, urmeaza sa primiti un mesaj si fiti pregatiti. Nu inchideti telefonul si lasati soneria deschisa. Nu fiti incuiati si veti primi mesajul”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.