Mihai Voropchievici, previziuni pana la final de 2021: “Fiti pregatiti“

Numerologul Mihai Voropchivici ne spune ce ne asteapta pana la sfarsitul anului 2021.

“Noi am vorbit la inceputul anului de previziuni pentru tot anul si suntem in luna mai si s-a indeplinit ceea ce spuneati la inceput de an, ca luna mai va veni cu o veste buna, ca ne vom relaxa, ceea ce s-a si intamplat.

Anul trecut, in momentul in care s-a declansat nu a iesit in luna aia ceea ce trebuia. Era atunci, imi amintesc, o veste, fiti pregatiti sa primiti un mesaj. Si ne gandeam ca ne spune niste lucruri bune.

Si a venit un mesaj: stati acasa!

Publicitate

Pana la final de an, punem o intrebare, pentru noi, toti romanii, la ce sa ne asteptam dupa ce trece luna mai. Avem niste coordonate. Hai sa vedem!

Luna iunie este a sasea luna si avem asa: Vesti bune! S-ar putea sa primiti un cadou surpriza sau o suma de bani importanta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Cadoul poate sa apara dintr-un comunicat. Atat timp cat apare Fehu si spune ca sunt vesti bune, inseamna ca sunt vesti bune.

Suntem an universal 5, adunam pe 5 cu valoare lunii la care facem referire. Luna noiembrie este 11, deci este 2, iar 5 cu 2 este 7. 7 intotdeauna este o cifra misterioasa in care poti sa gasesti karmic rezolvari la multe lucruri, dar la fel de bine, daca ai suparat forta divina cu actiunile tale, sa primesti o urecheala sa te tina minte“, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.