Horoscop de weekend, cu Casandra: Moment de rascruce pentru unele zodii

Horoscop de weekend. Celebrul astrolog, Casandra, vine cu veti pentru toate zodiile. Afla ce se intapla cu zodia ta.

BERBEC:

Relatiile dumneavoastra cu apropiatii sunt placute. Situatia se imbunatateste simtitor si asta va da un sentiment de siguranta. Luati totul de la capat, ori de cate ori veti pune la indoiala ceva.

TAUR :

Se iveste ceva neasteptat de facut cu partenerii sau cu prietenii apropiati si cel mai probabil se va intampla la sfarsitul saptamanii. Poate cineva va sugereaza ceva la care va asteptati mai putin sau poate aveti mai multa libertate in relatie.

Horoscop Casandra GEMENI :

Sunteti dornici sa va organizati mai bine saptamana aceasta. Aveti oportunitatea de a socializa si de a va bucura de momente distractive. Atentie insa la hotararile rapide, sunteti destul de indecisi!

RAC :

Arta si lumea divertismentului vor fi alegerile facute pentru a va distra. Multi dintre dumneavoastra va veti ocupa de reparatii la domiciliu sau de cateva proiecte de redecorare. Fiti insa foarte vigilenti cu remarcile acide.

Citeste si articolul :   3 zodii care vor primi cadouri neasteptate la sfarsitul lunii iulie: norocul soseste in sfarsit

LEU:

Se pare ca aveti ceva de spus si simtiti nevoia sa impartasiti ideile cu cei din jur. De asemenea, veti fi dornici sa invatati ceva nou. Casa si familia continua sa va preocupe, asa ca fiti constienti de faptul ca ceva parca va irita.

Horoscop Casandra FECIOARA:

Va doriti sa cumparati lucruri noi pentru pentru cei dragi. Acasa s-ar putea sa apara mici discutii legate de o proprietate comuna, impozite sau datorii. Nu va razvratiti, chiar daca temperamentul altora va enerveaza.

BALANTA:

Toata saptamana aceasta este plina de evenimente imprevizibile si treceti prin situatii neasteptate cauzate de ceilalti nativi. Parca toate zodiile se razvratesc impotriva dumneavoastra! Fiti calmi si potoliti-i folosindu-va de diplomatie.

SCORPION:

Pot aparea tot felul de situatii neasteptate legate de prieteni apropiati. Este posibil insa ca unii sa se razvrateasca impotriva sugestiilor dumneavoastra si sa va acuze brusc de ceva. Nu reactionati prea dur ca observatiile pot fi corecte!

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, zilele norocoase ale lunii septembrie pentru fiecare zodie: "Vom merge pe trei criterii. Pe dragoste, bani si zilele norocoase"

SAGETATOR:

Ceva va va surprinde in relatiile cu apropiatii, asa ca veti ramane flexibili si sa nu va faceti un program prea aglomerat. Intr-adevar, va trebuie mai mult timp pentru a face fata neprevazutului. Nu va temeti!

Horoscop Casandra CAPRICORN:

Se pare ca planurile sociale se pot schimba brusc sau pot fi anulate. Parcurgeti o saptamana dificila, cand se pot intampla multe daca nu sunteti prevazatori. Va salveaza insa rabdarea de a duce la bun sfarsit totul. Succes!

VARSATOR:

Va incanta sansa de a invata ceva nou si calatoriile scurte. Se poate chiar sa va indragostiti de cineva „diferit”. Va hotarati sa va apucati iar de invatat si persoana iubita va incurajeaza sa faceti exact ce va place.

PESTI:

Se pare ca ceva din jurul dumneavoastra va stimuleaza mintea si va incurajeaza gandirea originala si ideile geniale. Desigur, unele ar putea sa fie percepute drept bizare sau nerealiste. Nu conteaza, oricum veti merge inainte!

Autor