Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune in weekend

Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Astrologul vine cu vesti bune pentru finalul de saptamana. Afla din randurile de mai jos ce se intampla cu zodia ta .

“HOROSCOP BERBEC

Va puteti gasi de lucru pe-acasa, puneti lucrurile la punct, dar va delectati, poate si cu un hobby, ca simtiti nevoia. Or sa aiba grija prietenii sa va scoata la aer, chiar daca nu prea departe de casa, si in parc e bine, sau poate-aveti o piscina, o padure pe-aproape.

HOROSCOP  TAUR

Poate-i faceti o surpriza partenerului de cuplu si ii aratati pe site unde-ati rezervat o camera la malul marii, poate, sau ii aratati chiar la fata locului. E o serbare a copiilor, un miniparty aniversar si in cadru restrans si o sa creati o atmosfera festiva, pe gustul copiilor, dar poate fi si o petrecere de oameni mari.

HOROSCOP GEMENI

Poate va-ntalniti la cafea, la un fresh cu un partener de afaceri ca sa luati in discutie o posibila colaborare. Aveti un tonus de zile mari si va puteti face cadou o plecare in vacanta, fie si de cateva zile, poate fi ca o recompensa pentru ce-ati lucrat, ca sa va punctati reusita respectiva.

Citeste si articolul :   Horoscop 31 martie 2020. Ceasuri bune pentru trei zodii

HOROSCOP  RAC

Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu, sa va casatoriti, sau anuntati logodna, daca aveti astfel de intentii. O reusita, dupa indelungi asteptari si o sa va bucurati de mai multa atentie din partea celor de la slujba, si poate fi chiar un job nou.

HOROSCOP LEU

Poate-i chemati la o cafea pe niste prieteni, daca nu plecati nicaieri, ca sa mai dezmortiti spiritul. Vi se face o invitatie sa plecati intr-o calatorie si daca n-aveti alt program va puteti duce. Dac-ati rezervat, deja pe undeva, cateva nopti de cazare mergeti acolo si gata.

HOROSCOP FECIOARA

Poate are loc o intrunire cu vechi prieteni, se poate sa fie ceva de sarbatorit si vedeti unde, la ce terasa, ori la voi acasa. A sosit momentul recompenselor, si oricat de mici ar fi or sa va prinda bine ca munca nonstop e prea mult, chiar si pentru voi carora va place sa munciti.

HOROSCOP BALANTA

Prietenii disparusera in ceata, o vreme, dar acum au reaparut si vor toti odata sa va vedeti – programati-i. O s-aveti si voi un cuvant de spus la un eveniment, poate fi si online daca n-aveti chef sa va deplasati, sau e prea departe si nu e de mers, acum, acolo.

Citeste si articolul :   Horoscop 6-12 iulie. Tranzite astrale rare, se invarte roata, se schimba soarta. Trei zodii isi schimba destinul

HOROSCOP SCORPION

Sunt cateva momente festive la care ati putea face si voi act de prezenta si macar la anul tot v-ati putea duce o ora, doua. Pote va luati si voi un respiro care-o sa va tihneasca – o fi si cu un motiv anume, serbati ani de casatorie, de nastere, de mutat in casa noua, sau o reusita la examene.

HOROSCOP SAGETATOR

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa va pice cu tronc, daca sunteti in cautarea unei fiinte cu care sa va completati frumos.O sa va-ntalniti cu cativa cunoscuti poate-acolo unde-o s-ajungeti, la munte, la mare, prin tara, pe undeva si o sa aflati noutati care sa va dea idei de afaceri.

HOROSCOP CAPRICORN

Poate va parvine un raspuns care v-ar deschide niste drumuri si ati face progrese in cariera ca o sa va bucurati de sustinere. Se poate sa aiba loc o revedere emotionanta si sa se consolideze o relatie, sa realizati ca nu puteti trai fara o persoana anume.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop 2 iulie 2020. Zodiile care isi intalnesc fericirea, astazi

HOROSCOP VARSATOR

Poate ati cunoscut-o deja, pe acea persoana care va poate insoti pe parcursul vietii, trebuie doar sa va uitati si mai atent in jur. Incep sa vina prietenii de altadata si va reluati si voi bunele obiceiuri sa faceti o drumetie, sa va duceti la plaja sa aveti activitati deconectante – impreuna.

HOROSCOP PESTI

Sfera sentimentala capata culoare si s-ar putea crede ca v-ati gasit si voi jumatatea. Pare sa se fi intamplat ceva care sa va imprime un confort afectiv, si totul in jurul vostru o sa prinda viata pentru c-o sa dati dovada de generozitate”, a spus Neti Sandu la Stirileprotv.

Autor