Adina Alberts, adevarul despre pepenii din Romania: ”Ne otravim copiii cu mana noastra”

Medicul estetician Adina Alberts trage un puternic semnal de alarma dupa ce a testat un pepene rosu cumparat de pe piata din Romania. Ce a descoperit cunoscuta doctorita.

“SEMNAL DE ALARMA!

Este strigator la cer!

Priviti, va rog, cat de toxic este acest pepene rosu!!! Nivelul de nitrati este de 10 ori mai mare decat limita maxima admisa!

Publicitate

Oameni buni, nu mai trebuie sa toleram asa ceva. Ne otravim copiii cu mana noastra pentru ca nu stim ce le dam sa manance! Si pentru ca societatea nu ne permite sa aflam si sa ne masuram toxinele din hrana zilnica.

Publicitate

Este nevoie, mai mult decat oricand, ca in pietele noastre sa existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetatean care este preocupat de propria-i sanatate, sa aiba posibilitatea sa isi testeze legumele si fructele pe care le cumpara. Iar la nivel de Primarie, sa existe preocuparea ca periodic marfurile din pietele agroalimentare sa fie supuse testelor de toxicitate!

Citeste si articolul :   Intr-o noapte foarte rece, un om bogat a intalnit un biet batanel, afara...

EU ASA AS FACE DACA AS FI PRIMAR!

#SanatateaTAPrioritateaMEA” a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.