Cum a reactionat Eliza cand Adriana Iliescu i-a vorbit despre tatal sau

Adriana Iliescu detine recordul de cea mai in varsta mama din Romania! Atunci cand a adus-o pe lume pe Eliza, femeia avea 66 de ani. Eliza este acum o domnisoara care termina in aceasta vara clasa a XI-a. Cele doua, mama si fiica au trecut prin momente delicate atunci cand Elizei i s-a explicat cum de a fost nascuta de mama ei atat de tarziu si ca nu isi va cunoaste niciodata tatal.

Eliza este acum eleva a Liceului ”Dimitrie Paciurea”, profil Uman, clasa de Filologie si spune ca are planuri mari de viitor, mama sa invatand-o mereu sa se descurce singura in viata.

Publicitate

Adolescenta care acum are 17 ani a plans in momentul in care a aflat ca nu a fost conceputa pe cale naturala si ca nu isi va cunoaste niciodata tatal.

Eliza a acceptat cu greu faptul ca nu-si va cunoaste tatal niciodata.

Publicitate

”A avut lacrimi in ochi si a pus un milion de intrebari, nu a fost usor sa inteleaga”

Citeste si articolul :   Lucrand acasa, angajatii simt lipsa interactiunii sociale si a schimbului de informatii

”Partea aceea a fost dureroasa, Eliza a avut lacrimi in ochi si a pus un milion de intrebari, nu a fost usor sa inteleaga. Si pentru Adriana a fost un moment dificil, cum sa ii explici copilului tau ca ai apelat la o banca de donatori, ca nu stii cine este barbatul respectiv. Elizei a fost nevoita sa accepte in cele din urma.

Are noroc cu faptul ca nasul ei, profesorul Marinescu, ii este foarte aproape, iar pe el il vede ca pe o figura paterna’, au declarat surse din anturajul Adrianei Iliescu pentru impact.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.