Dupa ce ca trecea printr-o perioada destul de dificila, Adriana Iliescu primeste acum o lovitura dura.

Adriana Iliescu, considerata cea mai batrana mama din Romania, se confrunta iar cu probleme mari, dupa ce a pierdut procesul pentru o mostenire din comuna Balcesti, judetul Valcea. La varsta de 82 de ani, femeia are datorii uriase, dar a si pierdut mostenirea pe care voia sa o lase fiicei sale.

Potrivit wowbiz.ro, Adriana Iliescu va fi executata silit de Administratiei Finantelor Publice Sector 6 pentru ca nu a avut bani sa achite la timp o taxa de timbru intr-un proces vechi cu rudele sale. Decizia a fost contestata in instanta, dar judecatorii au respins-o.

„Admite exceptia netimbrarii, invocata din oficiu. Anuleaza, ca netimbrata, contestatia la executare. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecatoria Balcesti.

Pronuntata azi, 08 aprilie 2021, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, in conditiile legii’, este decizia judecatorilor.

Publicitate

Dar, hotararea judecatorilor nu este definitiva, Adriana Iliescu o poate ataca in termen de 10 zile. Adriana a primit mostenire din partea parintilor o proprietate in localitatea Balcesti, judetul Valcea. Rudele au vandut terenul, fara sa ii mai lase Adrianei Iliescu o cale de acces.

Fosta profesoara s-a judecat peste 16 ani pentru aceasta proprietate. Aceasta a solicitat anularea contractului de vanzare-cumparare.

Citeste si articolul :   Cum arata un test de coronavirus cu rezultat pozitiv! Un medic moldovean din Barcelona l-a facut public

Potrivit unor surse, Adriana Iliescu a acumulat datorii de peste 3.000 de lei la intretinere. Reamintim ca ea si fetita traiesc dintr-o pensie de 2.000 de lei pe luna, la care se adauga chiria de la un apartament pe care il detine si banii obtinuti din meditatii.

Ce spunea Adriana Iliescu.

Noi suntem bine, sanatoase amandoua, Eliza invata cu placere pe sistemul asta de invatamant nou online, i se potriveste ca o manusa. Si sa va mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I in clasa, n-am stiut acest lucru, dar asa s-a intamplat, iar acum invata cu placere, este unul dintre putinii copii.

Hai sa nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregatesc pentru scoala, invata singura pentru fiecare materie. Si este foarte greu sa te pregatesti acasa ca si copil singur. Ne ajuta Dumnezeu, ne si protejam in rest’, declara Adriana Iliescu in urma cu ceva timp pentru fanatik.ro.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.