Ce se intampla cu Adriana Iliescu. Vecinii spun ca a disparut de acasa

Adriana Iliescu, cunoscuta pentru deciziile controversate, este de negasit. Fosta profesoara nu a mai fost vazuta de vecini, de aproape trei saptamani.

Unii s-au gandit la ce este mai rau , tinabd cont de varsta inaintata, iar pandemia de coronavirus inca nu s-a incheiat.

Vecinii au au mai vazut-o iesind din casa, si nici la telefon nu raspunde. Se pare ca telefoanele fostei profesoare sunt dezactivate.

Adriana Iliescu a nascut o fetita pe 16 ianuarie 2005 si se numeste Eliza Maria Bogdana. Acum este o adolescenta de 16 ani si din spusele vecinilor se pare ca intre cele doua exist unele tensiuni.

Publicitate

Ce se intampla cu Adriana Iliescu, dupa ce vecinii au spus ca a disparut de acasa

“Nu stim ce se intampla cu dansa. Am inteles ca ar avea telefoanele taiate pentru neplata, asa zicea o vecina zilele trecute. Pe afara nu am mai vazut-o de 2-3 saptamani, desi dansa iese la magazin. Poate se simte rau, cine stie. Pe fata am mai vazut-o. Daca se intampla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O sa ne interesam”, a declarat o vecina.

Citeste si articolul :   Un medic roman, atac dur la adresa politicienilor: "Rusine sa va fie. Sunteti niste otrepe"

Cei care locuiesc in preajma Adrianei Iliescu au mai spus ca se vor interesa de situatia ei. Numerele de telefon pe care le utiliza ar fi putut fi dezactivate si din pricina neachitarii unor facturi. Din spusele apropiatilor, femeia se descurca greu cu banii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.