Adriana Iliescu si-a facut deja testamentul. Ce se va intampla cu Eliza

Adriana Iliescu, in varsta de 82 de ani se pregateste de ani buni sa ii lase fiicei sale o mostenire care sa o ajute atunci cand ea nu o sa mai fie. Aceasta vrea sa fie sigura ca dupa ce nu va mai fi, micuta fata sa nu aiba grija banilor, macar o perioada.

Cele doua locuiesc intr-un apartament cu doua camere amplasat pe Drumul Taberei, destul de modest, iar veniturile se pare ca nu depasesc 2.500 de lei lunar.

„Eliza va mosteni doua apartamente si toata colectia mea de carti, care va rog sa ma credeti ca este impresionanta. Da, i-am pus si ceva bani deoparte ca sa poata merge la facultate. Daca nu ma imbolnavesc, sunt convinsa ca Dumnezeu ma va tine sanatoasa pana in momentul in care Eliza va deveni majora.

Dupa aceea isi va putea purta singura de grija, iar ingerul sau pazitor, care ii este si nas, medicul Bogdan Marinescu, o va veghea de aproape”, a declarat Adriana Iliescu.

Fosta profesoara de limba romana a facut fertilizare in vitro la medicul Bogdan Marinescu, devenind mama la 66 de ani. Pe 16 ianuarie a nascut-o pe Luiza Bogdana la maternitatea din Giulesti. Adriana Iliescu a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai batrana mama din Romania.

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.