Gigi Becali il pune la zid pe Ludovic Orban in scandalul romanilor plecati la munca in Germania: “Nu suntem sclavi, apara-ti poporul!”

Gigi Becali a avut un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, in direct la Romania TV, pe tema muncitorilor romani care pleaca in Germania in plina pandemie de coronavirus. Patronul celor de la FCSB a comentat si interzicerea participarii la slujbele tinute de preoti, in special la slujba de Paste.

Gigi Becali l-a atacat pe Ludovic Orban dupa ce imaginile cu mii de muncitori sezonieri pe aeroporturile din Cluj-Napoca si Iasi au starnit un scandal national.

“Cum sa nu stie cei care ne conduc despre asta? Pai Merkel (n.r. – Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban si i-a zis: Orbane, da-ne niste scalvi, ca nu avem cu cine sa strangem sparanghelul si cartofii! Si Orban a zis: da, dom’ne, trebuia sa riscam, ca e boala! Sa zica; hai sa facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Si sa le transmiti fermierilor tai, care nu au cu ce sa stranga sparanghelul, ca fara 3.000 de euro nu pleaca niciun roman de aici!

Pai, ce bani le dau aia, care iau de la banci cu 1 la suta, iar noi luam cu 7 la suta? Merg la munca si dupa aia ne vand noua… Romanii culeg in strainatate si ni se vand noua produsele scump. Ba, daca sunteti guvernanti… N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie sa fie barbat! Apara poporul daca esti primul ministru. Pe Merkel nu o intereseaza de tine. Isi ia sclavii, speculeaza si dupa te arunca precum o masea stricata!”, a spus Gigi Becali la Romania TV.

Publicitate

Patronul celor de la FCSB a comentat si interzicerea participarii la slujbele tinute de preoti, in special la slujba de Paste.

“Sanatatea nu exista fara Paste, nu exista nimic fara Hristos! Atunci cand se tine Sfanta Liturghie, preotul… diaconul care iese afara este poporul”, a spus Gigi Becali.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.