Fiica lui Razvan Simion a implinit 16 ani. Gestul facut de Lidia Buble chiar de ziua adolescentei

Fiica lui Razvan Simion, Ianca, a implinit 16 ani. Prezentatorul a postat pe Instagram o imaginea cu ei doi. Fotografia a fost  foarte apreciata de fani.

Lidia Buble i-a surprins pe fanii prezentatorului. Vedeta i-a lasat tinerei un mesaj chiar la poza postata de Razvan.

„Primii 16 ani din povestea noastra. La multi ani, Dragostea mea!”, a scris Razvan Simion, ca descriere a fotografiei in care apare alaturi de fiica sa, chiar in ziua in care aceasta a implinit 16 ani.

Lidia Buble a vazut imaginea si i-a lasat si ea un mesaj adolescentei, cu ocazia zilei de nastere. Cantareata a postat un emoticon cu o inimioara, ca semn al afectiunii fata de cei doi, tata si fiica.

Publicitate

Publicitate

Ce spunea Lidia Buble despre relatia cu copiii prezentatorului.

„Ii consider frati mai mici. Am fost la Disneyland impreuna. Vin la noi in vacante. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmeaza sa implineasca 14 ani. Suntem ca doua surori. Ne uitam impreuna la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact in momentul in care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat intr-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut sa para lucrurile fortate. E un pas important. Razvan se simte foarte bine cand ne vede asa. Daca le cumpara lor o jucarie imi cumpara si mie. Razvan zice ca are trei copii”, declara Lidia Buble in urma cu doi ani.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.