Dan Mazilu: “Nu veniti in Grecia, folositi banii pentru sprijinirea turismului romanesc, adica a gusatilor care din profitul unei singure veri ar vrea sa-si cumpere bemveu…”

Jurnalistul Dan Mazilu a postat un mesaj ironic pe pagina sa de Facebook. El ii ineamna pe romani sa nu merga in Grecia.

Iata textul integral:

NU VENITI IN GRECIA!

E foarte rau.

Publicitate

In primul rand, testul Covid e obligatoriu si foarte scump. Puteti folosi mult mai cu cap banii astia, de exemplu sa-i donati pentru Catedrala sau sa cumparati trei sticle de suc la 330 ml intr-un bar din Mamaia.

In general, e patriotic sa va folositi banii pentru sprijinirea turismului romanesc, adica a gusatilor care din profitul unei singure veri ar vrea sa-si cumpere bemveu full-option, dotat din uzina cu iconita lui Arsenie si senzor care coboara automat geamul cand simte ca soferul vrea sa arunce un gunoi pe sosea.

In al doilea rand, la granita se intampla un lucru suspect: desi aveti teste Covid facute de-acasa, cel putin un membru al familiei va mai fi testat o data, pe banii grecilor. Faptul ca testul e gratuit ridica, el singur, semne de intrebare. Nimeni nu-ti face ceva pe degeaba, nici macar Dumnezeu.

Sursele noastre ne asigura ca grecii va infig un mega senzor 5G intre amigdale, cand se prefac ca va testeaza. Cu senzorul asta de ultima generatie Bill Gates o sa va controleze direct din joystick si o sa va oblige sa purtati masca in magazin desi, SE STIIIEEE, masca ofileste creierul si face infarct la matul gros, nu mai spun ca fara viitorul lui vaccin o sa va traga curentul mult mai des. N-a spus el intr-o conferinta de acum cinci ani ca omenirea va avea probleme cu curentul?!

In al treilea rand, se pare ca fiecarui roman al carui cod QR incepe cu cifra impara i se confisca semintele si sacosa din rafie plina cu cd-uri cu manele, desi CCR a spus ca manelele sunt recomandate in Romania si obligatorii in vacanta, cand toata plaja trebuie sa stie ca au venit bonbardierul cu printzesa si printzul la sejurul de cinci zile.

Dar ce e cu adevarat nasol e ca NU E STIR LA MAL, nu trebuie sa intri in apa doar dupa ce cosesti padurea de alge, pe valuri nu pluteste cacatul stramosesc si la fundul apei nu se balangane duios pampersul maroniu, aflat in convoi cu tamponul roscat. Nu iesi din apa cu coji de pepene pe crestet si curul ciupit de insectele alea imputite, echivalentul tantarilor de pe mal.

Citeste si articolul :   IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos: „Lasati, fratilor, interpretarile, compozitiile chimice ale vaccinului"

Si mai e si destul de liber.

Deci va rog eu, stateti acasa, e mai bine pentru toata lumea.”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.