Anuntul oficial: Ce se intampla cu Mirela Vaida si emisiunea “Acces Direct”

Povestea care a revoltat Romania se pare ca nu se mai termina, mai mult, incepe un nou capitol. Emisiunea „Acces Direct” revine din 17 August, la Antena 1, cu noi dezvaluiri Vulpita Veronica si Viorel Stegaru din Blagesti.

Potrivit postului TV, Vulpita si Viorel Stegaru din Blageti sunt pregatiti sa revina la emisiunea „Acces Direct” cu noi si noi dezvaluiri despre viata lor.

“Aventurile sotilor Stegaru continua. Ne revedem maine, de la ora 17:00, in noul sezon Acces Direct. Nu ratati o editie exploziva🚨”, este mesajul postat pe Instagram.

“Asteptarea a luat sfarsit. Povestea care a cucerit Romania, un nou capitol. Show-ul iese din izolare live si exclusiv la Acces Direct, din 17 August. Nu ratati!”, aste alt comunicat al postului TV.

 

Cei doi soti au fost filmati intr-o ipostaza surprinzatoare, de adevarate “vedete”, aflate intr-o masina cu multi cai putere.

Vulpita Veronica a fost depistata de curand cu noul virus (Covid-19) si a fost nevoita sa stea in carantina.

Tanara s-ar fi infectat in timpul unei vizite in Blagesti  cand cei doi au facut o excursie acasa, pentru a-si vizita fetita. Cand au revenit in Bucuresti au inceput sa prezinte simptome specifice infectarii cu noul virus.

Producatorii emisiunii „Acces Direct” au cerut testarea celor doi. Dupa ce s-a confirmat diagnosticul de Covid-19, acestia au decis sa opreasca filmarile, pentru siguranta tuturor.

Autor

Citeste si articolul :   Cum arata acum Carla, fetita Mirei Vaida.