Razvan Simion, mesaj dubios pentru Lidia Buble, chiar de ziua ei. Ce urare i-a transmis

Razvan Simion si Lidia Buble nu mai formeaza un cuplu. Anuntul a fost facut chiar de prezentator pe retelele de socializare.

Fosta iubit, Lidia Buble, implineste astazi varsta de 27 de ani, iar Razvan a fost printre primii care i-au transmis urari.

Prezentatorul TV a transmis un mesaj in direct, in timpul emisiunii moderate chiar de el. Chiar daca fanilor li s-a parut dubios mesajul transmis, multi l-au apreciat pentru maturitatea.

„Fii cea mai buna versiune a ta”, a fost mesajul transmis de Razvan Simion.

Cei doi s-au despartit de putin timp. Mesajul postat de Razvan Simion pe Instagram:

„Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.

Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celalalt fericit.

Citeste si articolul :   Au aparut primele imagini cu Laurentiu Reghcampf si iubita. Anamaria Prodan a reactionat

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a scris prezentatorul tv.

Autor