Adina Alberts, revoltata dupa decesul Corneliei Catanga: ”Nimeni nu stie cauza exacta. Au citit in stele”

Medicul estetician Adina Alberts a izbucnit dupa decesul Corneliei Catanga. Aceasta acuza anuniti jurnalisti ca ar fi pus-o intr-o lumina proasta. Mara Banica a spus ca artista s-ar fi tratat singura, acasa, cu Ivermectina, tratament recomandat de Adina Alberts in tratarea infectiei provocate de noul coronavirus.

Iata ce spune medicul estetician:

“Incep prin a transmite SINCERE CONDOLEANTE familiei Corneliei Catanga. Suntem extrem de tristi de vestea trecerii in randul celor drepti a domnei Catanga. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Insa, legatura dintre cauza decesului Corneliei si persoana mea, incercarea patetica de a ma scoate pe mine vinovata de acest deces , este revoltatoare.

Desi nimeni nu stie cauza exacta a stopului cardiac pe care Cornelia Catanga l-ar fi suferit, jurnalistii de la dcnews deja “au citit in stele” si au opinat public ca acesta s-ar fi datorat Ivermectinei pe care ar fi luat-o Cornelia.

Adica, dragii mei, apar stiri cum ca, aproape in fiecare saptamana cate un roman moare dupa ce se vaccineaza antiCovid, dar oficial NU EXISTA NICIO LEGATURA INTRE ACELE STOPURI CARDIACE SI VACCINARE, iar in cazul Corneliei deja “expertii “ au concluzionat.

Citeste si articolul :   Aurel Padureanu, prima declaratie dupa decesul Corneliei Catanga: "Au bagat-o astia la..."

”Presa libera” din Romania ar dori oare linsarea mea folosind aceasta trista ocazie?! Probabil ca “le cam stau in gat” de ceva vreme prin declaratiile mele vizavi de riscurile vaccinarii ARN mesager antiCovid, precum si despre beneficiile Ivermectinei in preventia si tratarea Covid. Iar tragica intamplare de azi “le vine manusa”. Oameni fara scrupule…

De altfel, am inca in minte amenintarea voalata a dlui Marius Pieleanu, exprimata public in platou la Antena 3. Zicea ca ceea ce fac eu ar submina securitatea nationala. Pe bune, Dle Pieleanu?!? EU SUBMINEZ SECURITATEA NATIONALA?!!

Eu sunt de infierat pentru ca am anuntat ca in SUA, Franta, Olanda, toate tarile nordice, si mai nou si in Bulgaria, la 2 pasi, exista Ivermectina in farmacii?!

Oamenii sunt ucisi in spitale de malpraxisuri repetate, de incendii, de explozii, de infectii nozocomiale, de protocoale prost aplicate, iar eu sunt o amenintare la Securitatea Nationala!

Oamenii stau in case zile intregi pana le raspunde medicul de familie, boala se avanseaza, ajung in stadii grave si eu sunt de vina!

Citeste si articolul :   Blestemul uitat al banilor. S-a stins catigatorul de anul trecut al marelui premiu la Loto 6 din 49

Oamenii au nevoie de informatii utile, niciun oficial nu le ofera in mod corect si coerent, iar eu sunt de vina!
Oamenii au nevoie de ADEVAR, iar “presa libera” ca cei de la dcnews ii ridiculizeaza si indobitoceste cu tot felul de minciuni! Iar eu sunt de vina…”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Autor