Sfatul astrologului pentru sambata, 23 ianuarie 2021. Atentie la razbunare

Sfatul astrologului pentru ziua de 23 ianuarie 2021. Ziua in care este categoric inacceptabil sa arati calitati negative inerente oamenilor, spune astrologul pentru noutati.info.

Cele mai importante si neplacute sunt furia, ura, razbunarea, invidia, aroganta, cruzimea, inselaciunea, egoismul, ipocrizia. Cazand intr-una dintre aceste stari, poti „agata” in ea mult timp, ceea ce nu va avea cel mai bun efect asupra organismului – atat moral, cat si fizic, deci merita sa scapi decisiv de ele.

Berbec

Este posibil ca unele persoane din jurul tau sa aiba nevoie de ajutor, simpatie si compasiune. Sa nu iti pare rau pentru sentimentele bune, cu siguranta vor fi recompensate.

Publicitate

Taur

Publicitate

Astazi este extrem de important pentru tine sa monitorizezi ceea ce spui si chiar sa gandesti. Cuvintele si gandurile rele se pot intoarce impotriva ta aproape imediat, deci este mai bine sa nu risti.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Ziua nu este potrivita pentru luarea deciziilor importante. Exista un risc ridicat de a citi gresit argumentele pro si contra si de a face o greseala care va fi dificil de corectat.

Citeste si articolul :   Horoscop 12 mai 2020. Vesti pentru toate zodiile

Sfatul astrologului pentru ziua de  23 ianuarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

Cel mai bun mod de a scapa de propriile probleme este sa treci la cele care exista in viata altor persoane. Astfel, te asiguri ca dificultatile tale nu sunt atat de grave pe cat crezi.

Leu (23.07 – 21.08)

Agresivitatea oamenilor din jurul tau si propriile tale izbucniri de furie, care sunt posibile in aceasta zi, trebuie stinse in fasa. Cel mai bine cu ajutorul umorului.

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.