Doliu in cinematografia internationala. Inca o actrita legendara s-a stins din viata

Doliu la Hollywood. Mira Furlan, vedeta din Babylon 5 si Lost, s-a stins din viata la varsta de 65 de ani. Au fost aduse omagii actritei „uimitor de talentate” dupa ce moartea sa a fost confirmata pe  Twitter.

“Ma uit la stele. Este o noapte senina si Calea Lactee pare atat de aproape. Acolo voi merge curand …. Nu mi-e teama.

“Intre timp, lasa-ma sa inchid ochii si sa simt frumusetea din jurul meu. Si sa respiri sub cerul plin de stele.”

Citatul a fost postat alaturi de data nasterii vedetei croatei si data mortii sale, ceea ce a confirmat ca a murit miercuri.

Publicitate

Joe Straczynski, creatorul Babylon 5, a redistribuit postarea.

„Este o noapte de mare tristete, pentru ca prietena si tovarasa noastra a plecat pe drumul unde nu putem ajunge la ea”, a spus el.

Publicitate

Mira a fost o femeie buna si amabila, o actrita uimitor de talentata si o prietena a tuturor celor din distributia si echipa ‘Babylon 5’ “, a scris Joe Straczynski Creatorul Babylon 5

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Angajatul Spitalului Pitesti acuzat ca a furat masti, manusi si dezinfectanti, in libertate

Scenaristul si regizorul devastat de durere, a descris-o pe Mira Furlan drept „neinfricata”.

Straczynski a spus ca stiea ca sanatatea vedetei „se deteriorase de ceva timp” dupa ce ea a trimis un e-mail catre cei din “Babylon 5″.

„Am tot sperat ca se va imbunatati.”

Actrita a jucat Lost in 2004 ca Danielle Rousseau

Actrita a jucat in Babylon 5 in rolul lui Delenn

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.