Doliu urias la Hollywood. John Travolta, distrus de durere. S-a stins actrita Kelly Preston, la 57 de ani

Doliu urias la Hollywood! Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a decedat. Avea 57 de ani. Anuntul a fost facut de un reprezentant al familiei.

“In dimineata zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, sotie si mama sa adorata, a murit in urma unei batalii de doi ani cu cancerul de san”, a transmis reprezentantul familiei.

“Alegand sa-si pastreze lupta departe de ochii lumii, ea a fost supusa unui tratament medical de ceva timp, sustinuta de familia si prietenii ei cei mai apropiati”, mai spune reprezentantul familiei.

“A fost un suflet luminos, frumos si iubitor, care a avut grija de ceilalti si care a adus la  viata la tot ceea ce a atins. Familia ei va cere sa intelegeti nevoia lor de confidentialitate in acest moment”, mai scrie in comunicat.

Publicitate

Preston, care s-a nascut la 13 octombrie 1962, in Honolulu, Hawaii, a studiat actoria la Universitatea din sudul Californiei si si-a lansat cariera in 1985, cu primul sau rol principal in filmul Mischief, dupa mai multe roluri minore in emisiuni de televiziune .

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf junior, reactie dura dupa ce tatal sau a anuntat oficial divortul de Anamaria Prodan

In urmatorii ani, Preston a jucat in filme precum SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) si For Love of the Game (1999). Rolul final al filmului Preston a fost in filmul Gotti din 2018 in care a interpretat-o ​​pe Victoria Gotti, sotia sefului mafiei John Gotti, care a fost interpretat de Travolta.

Impreuna in cariera, Kelly Preston a trait o adevarata poveste de dragoste alaturi de Travolta.

Cand s-au casatorit Travolta, pe 5 septembrie 1991, Preston era insarcinata in doua luni cu fiul lor Jett. (Cuplul s-a casatorit ulterior pentru a doua oara pe pamantul american din Daytona Beach, Florida.)

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.