Neti Sandu vine cu vesti bune. Horoscop 17 iunie

Horoscop Neti Sandu. Celebrul astrolog ne prezinta principalele previziuni astrale ale zilei de miercuri.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 BERBEC

Poate mai aveti de dat vreun examen, sau sa va-nscrieti la vreo scoala, ca s-aveti asigurat locul, sau o fi vorba despre copil. Se poate sa luati niste bani si sa va cumparati diverse lucruri care va sunt utile acasa, si o sa puneti mana la treaba, sa faceti curatenie, sa mai aruncati ce nu va trebuie si sa le dati altora.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 TAUR

Publicitate

O s-aveti idei ingenioase, legate de casa, de amenajari, dar va pregatiti si de plecare in vacanta. Apar noutati, vine cineva cu o oferta de lucru si o sa puteti face rost de bani pentru c-o sa fie ceva care va place si la care va pricepeti, deci o sa fie usor.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 GEMENI

Se poate sa va-ngrijiti mai mult, sa acordati un plus de atentie infatisarii si poate reconditionati din lucrurile pe care le-aveti in garderoba. O sa dati drumul proiectelor noi si o sa munciti in mod constant ca sa va asigurati banii de care-aveti nevoie pentru rate, facturi, intretinere si multe altele.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 11- 17 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Trei zodii sunt vizate de astre. Totul se intoarce impotriva lor

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 RAC

Poate va-ngrijiti si de sanatate, faceti un control dentar, sau verificati dioptrii, e ceva care nu pare sa va doara. Poate-o sa obtineti toate semnaturile fara de care nu va puteti angaja, sau nu va puteti cumpara casa, masina, oricum, trebuie insistat, ca sa rezolvati problema.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 LEU

Publicitate

O sa apara o oferta de munca si se poate sa fie atragatoare din punct de vedere financiar, si sa va dati acceptul. O sa se rezolve si la voi o problema cu banca si poate-o sa va descurcati mai bine cu finantele, c-o sa va gestionati altfel resursele, daca va trebui sa va-ncadrati intr-un buget.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 FECIOARA

Se poate sa primiti un nou termen de judecata, sau o sentinta judecatoreasca si sa va reintrati in drepturi. Va trebui sa legalizati o situatie si sa va clarificati un statut, poate absolviti niste cursuri, ati trecut cu bine de un interviu si incepeti munca la noul serviciu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 noiembrie 2021. Capricornul isi intareste pozitia financiara

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 BALANTA

Va parvin rezultatele de la vreun laborator medical si o sa stiti cum sa va tratati. Se poate sa primiti un raspuns de la banca si o sa aflati daca vi s-au amanat creditele, sau poate-ati cerut un imprumut si dupa lungi asteptari vi s-a aprobat.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 SCORPION

O sa puteti relua o relatie sentimentala cu cineva care n-a tinut pasul, dar acum si-a dat seama ca-i lipsiti. Intalnire cu cineva care ar avea o idee de afaceri, dar inca nu e coapta si poate puneti si voi umarul ca sa se poata pune in practica ideea sa castigati bani.

HOROSCOP 17 IUNIE 2020 SAGETATOR

Se poate regla comunicarea si cu sefii si cu colegii, sa fie o atmosfera mai relaxata – daca va duceti la serviciu. Tot comunicarea e tema acestei perioade s-o indreptati, c-au fost sincope si mesajul catre partenerul de cuplu nu razbeste pan-acolo.

Citeste mai multe pe stirileprotv

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.