Se anunta averse de ploaie cu bani pentru acesti nativi. Horoscop 26 august, cu Neti Sandu

Horoscop cu Neti Sandu. Vesti amestecate, vesti bune, toate previziunile astrale ale zilei de miercuri. Sa vedem ce spune astrologul.

“HOROSCOP  BERBEC

Se vine cu proiecte noi la serviciu si o sa va puneti toata ravna in functiune sa va faceti remarcati, sa fiti cap de afis. O veste legata de un drum pe care urmeaza sa-l faceti si o sa stiti daca mai plecati, sau vine persoana la care urma sa va duceti, la voi.

HOROSCOP  TAUR

Publicitate

Se poate sa-ntalniti pe cineva intr-un context chiar si profesional si sa lege o amicitie care sa duca mai departe, la o relatie. Se pare c-o s-aveti un timp dedicat celor tineri, poate va duceti impreuna pe undeva, sau ii trimiteti pentru cateva zile intr-un loc de agrement, ca sa se destinda.

HOROSCOP GEMENI

Poate va inspira un grup cu care va vedeti in particular sa o virati spre alt segment, profesional, sa experimentati lucruri noi. Intrevedere in scop de afaceri si o sa puneti in balanta avantajele si daca merita o sa va alaturati unui grup care va asteapta, va curteaza sa lucrati impreuna.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 octombrie 2020. Lucrurile pe care le-ati amanat au ajuns la termenul limita

HOROSCOP RAC

Se poate sa primiti un plus de atentie din partea unei persoane care vrea sa se-apropie din ce in ce de voi si o sa raspundeti cam la fel. Voi va faceti curaj sa va exprimati si altfel profesional ca sa scoateti la iveala si celelalte valente care v-ar pune in lumina reflectoarelor, sa straluciti.

HOROSCOP  LEU

Publicitate

Poate-o sa luati bani si din colaborari si se-aduna un capital, care v-ajuta sa va miscati incolo si-ncoace. Va pregatiti de o relansare, poate vi se da o functie, sau va trebui sa sustineti un concurs – oricum, sanse-aveti sa ocupati un fotoliu de lider

HOROSCOP FECIOARA

Apar noutati la tot pasul si trebuie sa pastrati ritmul ca sa vina si succesul pentru care ati depus atata efort. O sa descalciti o situatie alambicata si o sa aveti parte de castiguri, o sa va croiti drum spre o alta zona profesionala, c-o sa puneti la bataie alte calitati

Citeste si articolul :   Horoscop rune 24-30 mai 2021. Vesti bune si vise implinite pentru doua zodii

HOROSCOP BALANTA

O sa va faceti timp si pentru voi, sa mai vedeti un spectacol in aer liber, sa dati o raita prin parc, sau scurt asa, la shoping. Intrevedere cu cineva care va propune o afacere si o sa va mai ganditi daca va-ncumetati, sau nu, ca poate nu trebuie sa dati imediat raspunsul.

HOROSCOP SCORPION

De munca multa n-o sa scapati cu una, cu doua si o sa faceti tot ce depinde de voi sa va achitati de obligatii. Ar intra niste bani, dar cheltuielile nu par deloc putine si o sa va gestionati cu cap, banii, ca sa nu trebuiasca sa cereti nimanui cu imprumut, sau…gratis.

HOROSCOP SAGETATOR

Prezenta cuiva o sa va fie de folos daca sunteti in cautarea unei idei de afaceri, sau de relansare in plan social. O sa-ntalniti pe cineva care simte o atractie fata de voi poate si voi la fel, si ar fi sanse sa va si intelegeti in relatie si sa va mearga bine.”, spune Neti Sandu.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru Pesti

Citeste mai multe pe Stirileprotv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.