Se anunta averse de ploaie cu bani pentru acesti nativi. Horoscop 26 august, cu Neti Sandu

Horoscop cu Neti Sandu. Vesti amestecate, vesti bune, toate previziunile astrale ale zilei de miercuri. Sa vedem ce spune astrologul.

“HOROSCOP  BERBEC

Se vine cu proiecte noi la serviciu si o sa va puneti toata ravna in functiune sa va faceti remarcati, sa fiti cap de afis. O veste legata de un drum pe care urmeaza sa-l faceti si o sa stiti daca mai plecati, sau vine persoana la care urma sa va duceti, la voi.

HOROSCOP  TAUR

Se poate sa-ntalniti pe cineva intr-un context chiar si profesional si sa lege o amicitie care sa duca mai departe, la o relatie. Se pare c-o s-aveti un timp dedicat celor tineri, poate va duceti impreuna pe undeva, sau ii trimiteti pentru cateva zile intr-un loc de agrement, ca sa se destinda.

HOROSCOP GEMENI

Poate va inspira un grup cu care va vedeti in particular sa o virati spre alt segment, profesional, sa experimentati lucruri noi. Intrevedere in scop de afaceri si o sa puneti in balanta avantajele si daca merita o sa va alaturati unui grup care va asteapta, va curteaza sa lucrati impreuna.

Citeste si articolul :   5 motive pentru a iubi si respecta Gemenii

HOROSCOP RAC

Se poate sa primiti un plus de atentie din partea unei persoane care vrea sa se-apropie din ce in ce de voi si o sa raspundeti cam la fel. Voi va faceti curaj sa va exprimati si altfel profesional ca sa scoateti la iveala si celelalte valente care v-ar pune in lumina reflectoarelor, sa straluciti.

HOROSCOP  LEU

Poate-o sa luati bani si din colaborari si se-aduna un capital, care v-ajuta sa va miscati incolo si-ncoace. Va pregatiti de o relansare, poate vi se da o functie, sau va trebui sa sustineti un concurs – oricum, sanse-aveti sa ocupati un fotoliu de lider

HOROSCOP FECIOARA

Apar noutati la tot pasul si trebuie sa pastrati ritmul ca sa vina si succesul pentru care ati depus atata efort. O sa descalciti o situatie alambicata si o sa aveti parte de castiguri, o sa va croiti drum spre o alta zona profesionala, c-o sa puneti la bataie alte calitati

HOROSCOP BALANTA

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre

O sa va faceti timp si pentru voi, sa mai vedeti un spectacol in aer liber, sa dati o raita prin parc, sau scurt asa, la shoping. Intrevedere cu cineva care va propune o afacere si o sa va mai ganditi daca va-ncumetati, sau nu, ca poate nu trebuie sa dati imediat raspunsul.

HOROSCOP SCORPION

De munca multa n-o sa scapati cu una, cu doua si o sa faceti tot ce depinde de voi sa va achitati de obligatii. Ar intra niste bani, dar cheltuielile nu par deloc putine si o sa va gestionati cu cap, banii, ca sa nu trebuiasca sa cereti nimanui cu imprumut, sau…gratis.

HOROSCOP SAGETATOR

Prezenta cuiva o sa va fie de folos daca sunteti in cautarea unei idei de afaceri, sau de relansare in plan social. O sa-ntalniti pe cineva care simte o atractie fata de voi poate si voi la fel, si ar fi sanse sa va si intelegeti in relatie si sa va mearga bine.”, spune Neti Sandu.

Citeste si articolul :   Horoscop 7-13 iunie 2021. Luna Noua intoarce destinele la 180 de grade.

Citeste mai multe pe Stirileprotv.

Autor