Neti Sandu, horoscop de duminica. Sagetatorii primesc bani, Capricornii isi intalnesc sufletul pereche

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ultima zi din saptamana.

BERBEC

Va invita cineva la un gratar, poate la casa de la munte, de la mare, de la camp, de undeva, din alta zona, oricum! Pareti amatori de miscare si-i luati si pe ai vostri sa va destindeti, ca sa va recapatati fortele, ca o sa vreti sa “atacati” proiecte noi.

TAUR

Publicitate

Se poate sa iesiti cu grupul de prieteni pe undeva, poate fi un concert sau alt gen de eveniment in aer liber, sa va culturalizati. Poate le pregatiti copiilor o mica serbare aniversara si o sa le faceti surprize placute, luati diverse lucruri noi care sa le insenineze ziua, viata.

GEMENI

Poate le faceti un cadou unor apropiati care si-au unit destinele si o sa stati la un suc, la o cafea, o inghetata impreuna. O sa cheltuiti niste bani, ca aveti un gand cu ai vostri, cu prietenii. Faceti voi cinste pentru o realizare recenta si o sa fiti in elementul vostru, o sa va simtiti chiar bine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 iulie 2021. Leul are o zi excelenta

RAC

O sa primiti vizita cuiva care o avea ceva important sa va spuna si o sa faceti o plimbare, iesiti poate la cafea in oras. O sa va intalniti cu cativa prieteni, va sarbatoriti sau e alt motiv sa va fie alaturi cativa oameni dragi, sa aveti cui sa impartasiti bucuriile.

LEU

Vi se fac cunoscute produsele la care ati lucrat si o sa capatati notorietate, o sa aveti alt public, alti cumparatori. O sa faceti o plimbare la malul marii, mai ramaneti si maine, daca mai aveti o zi libera sau poate va duceti la munte, sa respirati aer proaspat sau alegeti alt loc.

FECIOARA

Poate o sa treceti in revista cele cateva evenimente din oras si o sa va recreati, mai schimbati o impresie cu prietenii. Se pare ca or sa vina prietenii de altadata sa va reluati preocuparile deconectante, sa practicati un sport poate sau sa faceti drumetii, excursii.

BALANTA

E bine sa aveti acte, in termen de valabilitate si sa fie si masina in stare de buna functionare sa nu va confruntati cu probleme. Poate e ziua cuiva de nastere sau un botez cu doar cativa invitati si o sa faceti si voi act de prezenta, ca o fi cineva la care tineti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 februarie 2023. Varsatorul poate avea probleme financiare

SCORPION

Se poate sa faceti cunostinta cu cineva cunoscut la telefon, in retelele de socializare si o sa vedeti abia acum ce aveti in comun. Se poate sa dati o raita prin imprejurimi si sa alegeti un loc aerisit, sa stati un pic la relax, sa va incarcati bateriile pentru saptamana care urmeaza.

SAGETATOR

O sa puteti comunica mult mai bine cu cei cu care ati avut divergente de opinie si o sa redescoperiti viata impreuna. E posibil sa primiti de undeva niste bani, se poate sa-i gasiti in cont si sa dati o fuga la aer, la malul marii pentru putina diversitate.

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.