Horoscop zilnic, 20 mai 2022. Scorpionul are ceva de sarbatorit

Aveti timp sa finalizati toate lucrurile importante. Nu rata oferte grozave. Atentie la depozitele in numerar. Verificati orice informatie de mai multe ori.

Berbec

Berbec, a fost un roller coaster in ultimii ani. Ati asistat la mai multe pierderi si dureri pe care le puteti exprima in cuvinte. Dar acum intelegi ca nimic nu este fara scop. Tot ceea ce ai experimentat ar fi trebuit sa te trezeasca si sa te aduca mai aproape de tine. Va asteapta o alta actualizare majora, care va va oferi claritate cu privire la obiectivul dvs.

Taur

Publicitate

Taur, suntem atat de obsedati de bani si de rolul pe care acestia il joaca in viata noastra incat uitam de ce am plecat intr-o anumita calatorie in primul rand. Acum este un astfel de moment in viata ta, Taur. O perioada in care s-ar putea sa-ti pierzi perspectiva. Asadar, rasuciti comutatorul. Gandeste-te la cum poti servi, nu la ce vei castiga. Credeti sau nu, ramanerea in energia iubirii si pasiunii va va aduce dividende cosmice! Sfat: Invata sa-ti asculti dorintele.

Gemeni

Gemeni, stim ca toate drumurile duc in cele din urma la scopul sufletului. Totusi, calea abstinentei poate fi sau nu pentru toata lumea. Unii dintre noi trebuie sa fie aici – in material – si sa perceapa lumea cu cele cinci simturi. Acest lucru poate fi adevarat si pentru tine, Gemeni. Dar adevarata intrebare este aceasta: cum sa imbratisezi lumea placerii fara sa te pierzi in ea? Sfat: Arata-ti individualitatea in afaceri.

Rac

Rac, astazi ai toate sansele sa primesti o recompensa valoroasa. Cu toate acestea, pe taramul iubirii, lucrurile sunt destul de pe dos. Care crezi ca este motivul pentru asta? S-ar putea ca cealalta persoana sa reflecte pur si simplu lipsa ta de claritate? La ceva la care sa te gandesti in timp ce sorbi un latte in aceasta dimineata. Sfat: stelele te sfatuiesc sa-ti asculti inima.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 martie 2021. Toate semnele zodiacale vor experimenta schimbari

Leu

Leu, astazi simti ca exista relatii care s-au incheiat inainte de a incepe. O prietenie care ti-a alunecat printre degete ca nisipul. Membrii familiei care te-au facut sa te simti ca si cum ai fi tot timpul pe o nava de lupta. Este adevarat ca totul este efemer in natura. Dar asta nu reduce durerea, nu-i asa? Astazi, fara a intra in spatiul sacrificiului, urmariti ce se apropie de vindecare si eliberare. Astrele vor sa-ti amintesti ca esti inzestrat cu o energie speciala. Deschide-ti ochii: noua ta fericire este undeva in apropiere. Sfat: Trateaza-ti ranile emotionale.

Fecioara

Fecioara, multor oameni le este greu sa-si faca prieteni ca adulti. Dar nu esti de acord. Dupa ce ati experimentat atatea morti si renasteri (toate intr-o singura viata!), intelegeti ca fiecare transformare puternica v-a adus mai aproape de adevar. Drept urmare, poti atrage oameni care se potrivesc cu frecventa ta si sa-ti sustina cresterea. Ce vrea Spiritul sa stii: Luna plina va aduce multe oportunitati de a extinde cercul sufletului tau. Este o idee buna sa spuneti „da” invitatiilor sociale care vor aparea in zilele urmatoare. Sfat: Cere ceea ce meriti.

Publicitate

Balanta

Balanta, inainte de a-ti incepe ziua, vrem sa faci o pauza si sa-ti pui urmatoarea intrebare: ce ma face fericit? Dupa aceea, fa o plimbare linistita, daca este posibil, noteaza-ti gandurile. Amintiti-va sa exersati scrierea libera, ceea ce inseamna sa va lasati cuvintele sa curga fara a edita niciun gand. Aveti incredere ca veti gasi in curand claritatea pe care o cautati si inspiratia de care aveti nevoie pentru a face un pas in directia corecta. Universul te va sprijini, Balanta, si te va ghida catre viitorul tau ideal! Sfat: Fii extrem de atent la cuvintele tale.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 27 iulie-2 august 2020. Ploua cu bani pentru o zodie, probleme de sanatate pentru alta

Scorpion

Scorpion, intotdeauna exista ceva de sarbatorit! Exista multe motive pentru care ar trebui sa cumparati sampanie. In unele cazuri, poate fi un eveniment semnificativ, cum ar fi o logodna, o aniversare sau o conversatie pentru copii. Avertisment: iti va fi usor sa fii dezamagit daca cineva da stiri importante. Luati parte la distractie stiind ca sunteti un magnet pentru miracole si ca numai lucrurile bune va pot iesi in cale. Sfat: Nu rata sansa de a-ti imbunatati viata personala.

Sagetator

Sagetator, ce se intampla daca universul conspira pentru a aduce la viata ceea ce ti-ai imaginat? Cele trei cuvinte ale tale magice: incredere, vis si dorinta. Ceea ce-ti apartine va fi mereu acolo. Nu exista nicio indoiala in acest sens. Doar asigurati-va ca nu va multumiti cu mai putin pentru ca va este teama ca perioada de asteptare ar putea fi mai lunga. Sfat: tine-ti emotiile sub control.

Capricorn

Capricorn, a fost o calatorie lunga si singura, fara ragaz. Dar e bine ca aceasta este ultima etapa a bataliei. Ramai in energia a ceea ce ai cerut si stii ca destinul tau se va transforma in bine. Cu toate acestea, trebuie sa fii atent la sanatatea ta fizica. Nu ignora ceea ce iti spune corpul tau. Este o idee buna sa va programati cat mai curand posibil la un medic in care aveti incredere! In acelasi timp, intelegeti ca tot ceea ce pare sa vindece isi are radacinile in corpul emotional. Asadar, indreptati-va atentia catre temerile adanc inradacinate si ranile vechi care trebuie curatate din psihicul vostru. Sfat: Nu va faceti griji pentru munca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 aprilie 2022. Zi imprevizibila pentru Berbec

Varsator

Varsator, nu cautati romantismul obisnuit. Ai nevoie de mai multa magie. Ai nevoie de fizica cuantica. Ai nevoie de un complice cu care sa mergi in aventuri. Asa ca ramaneti in energia bucuriei. Ramaneti in energia a ceea ce cereti. Ceea ce universul sopteste chiar acum: „Dorintele tale sunt ordinele mele”. Sfat: Actionati consecvent si cu daruire.

Pesti

Pesti, vrei sa faci un pas in directia buna dar nu stii de unde sa incepi. Amintiti-va ca, pentru a face loc noului, trebuie sa renuntati la vechi. Deci, lasati lucrurile sa mearga daca asa trebuie sa fie. Recunoasterea faptului ca toate acestea fac parte dintr-un plan divin te va ajuta sa treci peste probleme cu un cantec in inima si un zambet pe buze. Sfat: Ramaneti pe pozitie si perseverati spre obiectivul dvs.

Publicitate

Autor