Horoscop 27 aprilie – 3 mai 2020. Vesti negre pentru trei zodii. Nimic nu va mai fi la fel

Horoscop 27 aprilie – 3 mai 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru saptamana viitoare:

Berbec

In aceasta saptamana inveti sa comunici mai eficient si gasesti curajul sa reiei legatura cu o persoana importanta pentru tine, dar cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Mai mult, incerci sa acorzi mai multa atentie aspiratiilor pe care le ai.

Taur

Publicitate

Energia pozitiva este prezenta pe tot parcursul saptamanii. In sfarsit gasesti motivatia necesara pentru a face schimbarile de care ai nevoie de mult timp. Astfel, adopti un stil de viata mai sanatos si reusesti sa mai elimini din stres.

Gemeni

Spiritualitatea te caracterizeaza in aceasta saptamana. Petreci mare parte din timp incercand sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat de la viitor, cat si pentru a atinge un echilibru interior la care aspiri de mult timp. Meditatia este o idee buna.

Rac

Inveti sa muncesti in echipa si, astfel, reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propui. In plus, scapi de rutina cu ajutorul unei noi pasiuni care iti ocupa mare parte din timp. Astfel, in aceasta saptamana inveti lucruri noi despre tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 mai 2023. Pestii trebuie sa profite de oportunitatile care apar

Leu

In aceasta saptamana ai tendinta de a pune foarte multa presiune pe propria persoana. Vrei sa faci foarte multe lucruri in acelasi timp si, astfel, nu reusesti sa duci nimic la bun sfarsit. Incearca sa iti acorzi mai mult timp.

Fecioara

Incearca sa renunti la a mai analiza la nesfasit lucrurile din trecut, ci incearca sa te concentrezi mai mult pe lucrurile pe care le ai de facut in prezent. Incearca sa discuti cu o persoana in care ai incredere pentru a putea sa-ti pui ordine in ganduri.

Balanta

Inspiratia te caracterizeaza in aceasta saptamana. Astfel, acorzi multa atentie pasiunilor pe care le ai, insa reusesti sa iti organizezi timpul astfel incat sa acorzi atentie si responsabilitatilor pe care le ai. Ai parte de o saptamana productiva.

Scorpion

Petreci mult timp alaturi de partenerul de cuplu si va bucurati de fiecare moment de intimitate. In plus, reusiti sa va cunoasteti mai bine si sa va faceti o serie de planuri de viitor impreuna. Chiar apare ideea unei afaceri.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru sambata, 12 decembrie 2020. Ziua schimbarilor

Sagetator

In aceasta saptamana te concentrezi pe tot ce inseamna zona profesionala. Vrei sa progresezi pe plan profesional si, astfel, muncesti mai mult decat in mod normal. Totusi, incearca sa iti acorzi cate o pauza din cand in cand.

Capricorn

Romantismul te caracterizeaza in aceasta saptamana. Daca esti intr-o relatie, te bucuri de timp de calitate petrecut in compania partenerului de cuplu. Daca esti singur, toata atentia ti se indreapta catre pasiunile pe care le ai.

Varsator

In aceasta saptamana te ocupi de responsabilitatile pe care le ai acasa. Astfel, incepi sa acorzi mai multa atentie treburilor casnice si incerci sa iti transformi locuinta intr-un spatiu care te caracterizeaza mult mai bine.

Pesti

Ai o multime de lucruri de dus la bun sfarsit, in aceasta saptamana, si simti ca timpul pe care il ai la dispozitie nu iti ajunge. Este indicat sa incerci sa iti organizezi mai bine programul si chiar sa iti faci o lista de prioritati.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.