Sfatul astrologului pentru vineri, 29 ianuarie 2021. Ce trebuie sa faca fiecare zodie la inceput de weekend

Sfatul astrologului pentru 29 ianuarie 2021. Ziua in care trebuie sa faci diferenta dintre trecut si prezent, spune astrologul, exclusiv pentru noutati.info.

Este necesar sa acordati o atentie deosebita evenimentelor zilei.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu trebuie sa raspundeti oamenilor din jurul vostru cu rau, indiferent de modul in care va trateaza. Daca nu exista putere si capacitate de a face bine, este mai bine sa ignorati pur si simplu atacurile neprietenoase.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Ziua este favorabila pentru orice tranzactii financiare. In orice caz, va asteapta un profit, astfel incat sa puteti semna contracte serioase fara teama de capcane si pierderi.

Publicitate

CITESTE SI: Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2021.

Sfatul astrologului penru 29 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Nu trebuie sa va asumati responsabilitatile altor persoane. Sarcina pe care trebuie sa o indepliniti poate fi dificila, iar o mica greseala isi va pune amprenta pe viata voastra profesionala.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iulie 2021. Fecioara asteapta o intalnire placuta

Rac (22.06 – 22.07)

Astazi este important sa ne amintim ca norocul este o doamna capricioasa. Ii iubeste pe cei incapatanati si persistenti, asa ca este important sa demonstrezi increderea in sine si in punctele tale forte.

Leu (23.07 – 21.08)

Persoanele apropiate nu pot fi intotdeauna inselate, dar astazi un astfel de act poate duce la consecinte grave. Inselaciunea va fi descoperita, iar victima sa poate sa nu te ierte pentru asta.

Citeste mai multe pe noutati.info

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.