Pepe si-a dus fetitele la munte, dar nu alaturi de Raluca

Dupa mai multe certuri si dispute, Pepe si Raluca au ajuns, in sfarsit la un acord cu privire la divortul lor. Astfel, toata tevatura se va incheia amiabil, la notar, iar cei doi au decis cum isi vor imparti bunurile.

Pepe a plecat in vacanta cu fiicele sale.

Cunoscutul artist si-a dus fetitele la munte. Din informatiile primite toti s-au distrat pe partie. Alaturi de cei trei a mai venit si Liviu Varciu.

Tinand cont ca fetitele au cursuri online, in fiecare dimineata, ele participa la ore, iar dupa cursuri, tatal lor le duce in minivacanta la munte.

Ce a patit Liviu Varciu?

Artistul si-a pierdut cheia de la masina chiar pe partie. Dupa aceasta intamplare, Pepe a apelat la ajutorul fanilor de pe Instagram.

„Daca sunteti schiori de ocazie si gasiti o cheie de masina pe care si-a pierdut-o idiotul asta, habar n-am. Daca nu acum, prin primavara, sa imi scrieti mie. A pierdut-o, aia e, prietenul la nevoie se cunoaste’, a mentionat Pepe pe contul lui de Instagram.

Citeste si articolul :   Razboinica Mellina si Faimosul Catalin Morosanu au ajuns in Romania. Primele declaratii

Cand va fi divortul dintre Pepe si Raluca?

Pepe si Raluca au stabilit deja data divortului. Pepe si Raluca Pastrama se vor intalni peste doua saptamani la notar, acolo unde divortul se va definitiva.

Cei doi vor trebui sa ia o decizie cu privire la fetitele lor, dar si asupra bunurilor pe care le-au acumulat in timpul casatoriei.

Acu, Pepe sta in vila de lux in valoare de 400.000 de euro din zona Pipera si are doua masini, dar si afacerea din centrul Capitalei.  De asemenea, Raluca Pastrama va ramane cu gradinita in valoare de 380.000 de euro, o masina, dar si cu bunuri si bijuterii in valoare de numai putin de 100.000 de euro.

Autor