Sfatul astrologului pentru miercuri, 28 ianuarie 2021. Bunastare si fericire pentru trei zodii

Sfatul astrologului pentru ziua de 28 ianuarie 2021. In aceasta zi nu ai voie sa fii trist si descurajat – viata s-ar putea sa nu-ti ierte acest lucru, spune astrologul, exclusiv pentru noutati.info.

Iata ce sfat ne da astrologul pentru fiecare zodie in parte:

“In aceasta zi, va puteti declara dragostea, puteti face propuneri de casatorie, puteti stabili data logodnei si a nuntii. Tot ceea ce tine de formarea unei familii este benefic.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu trebuie sa incepeti lucrul la un proiect serios fara a fi efectuat pregatirea adecvata, fara a lua in considerare posibilele obstacole si, in acelasi timp, fara a va cantari bine fortele.

Taur (04.21 – 05.21)

Starea de spirit trebuie sporita prin orice metode disponibile: muzica buna, filme si emisiuni TV de inalta calitate, muzica clasica si, desigur, comunicare cu prietenii si cei dragi.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Indiferent de cat de corecte ai crede ca sunt sfaturile pe care oamenii din jurul tau ti le dau – inclusiv persoanele apropiate – mai bine sa te bazezi pe fortele proprii.

Citeste si articolul :   Horoscop 8-14 martie 2021. Trei zodii vor avea o saptamana plina de vesti bune

Sfatul astrologului pentru ziua de  28 ianuarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

Ziua este favorabila pentru a incepe o dieta sau un nou sistem nutritional. Kilogramele care vor disparea in acest timp nu se vor mai intoarce niciodata.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua pentru care puteti programa negocieri de afaceri. Nu numai partenerii de afaceri, ci si adversarii vor fi dispusi sa va intalneasca si sa va sustina propunerile astazi.”

Citeste continuarea pe NOUTATI.INFO.