Neti Sandu, horoscop de weekend. Zodiile care au parte de vesti bune

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru toate zodiile. Iata ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Se poate sa faceti pregatiri in vederea unor musafiri c-aveti de sarbatorit ceva-poate ati definitivat un statut. Se poate sa treceti in revista niste piese de mobilier c-a s-alegeti ceva atat pentru interiorul locuintei, cat pentru exterior, gradina , terasa, pentru o reamenajare.

TAUR

Publicitate

O sa dispuneti de niste bani si-i scoateti pe ai vostri la o inghetata ca sa mai vedeti alta lume. O sa umblati dupa acte, sa va-nscrieti la o scoala, ori mai aveti de dat un examen si poate aflati de pe net cum stau lucrurile si iesiti apoi la o terasa, la un suc, o cafea.

GEMENI

O aniversare, o fi un spectacol in aer liber si o sa va destindeti, mai faceti noi cunostinte pe-acolo. O revedere care-o sa va cam dea peste cap c-oti fi crezut c-ati pus capat unei relatii si cand colo iar va simtiti atrasi de acea persoana pe care o puteti pastra in viata voastra.

RAC

E o sansa de afirmare pe scena sociala si poate apareti fie online, fie intr-un cadru undeva si o s-aveti succes. O sa va puteti intalni cu niste prieteni pe care nu i-ati mai vazut demult si o sa va reinnodati niste relatii care s-au dovedit prea bune, in timp, ca sa renuntati la ele.

Citeste si articolul :   Vesti bune de la Neti Sandu. Previziuni astrale pentru toate zodiile

LEU

O problema de suflet va rascoleste si o sa vreti sa-i dati de capat pentru ca n-aveti liniste si va lipseste cineva drag. Un eveniment de familie v-ar aduce la un loc cu frati, surori poate aveti spatiu acasa si eventual mai vin si alti prieteni.

FECIOARA

Publicitate

Se poate sa revina cineva care a fost placut si sa se vada potentialul de relatie pe ce puteti conta de acum incolo. Se poate sa fie incomplet grupul cu care v-apucati de o treaba si sa va gestionati altfel sa gasiti inlocuitori ca sa mearga totul ca uns, chit ca e vorba si de distractie.

BALANTA

Poate faceti o relatie pentru reusita care a avut loc cu ceva timp in urma, iar atunci nu voia sa va adunati mai multi. O sa va dati intalnire cu cineva care a vrut mai demult sa va scoata la cafea si o sa gasiti acum un timp comun, ca sa povestiti ce ati mai facut, sa serbati ceva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 februarie 2021. Oboseala Racului va duce la stres

SCORPION

Se poate sa aranjati pentru celalalt weekend sa va duceti intr-o statiune turistica la malul marii, la relax. Va puteti duce macar intr-o plimbare daca mai mult nu puteti ramane intr-o statiune turistica si va intoarceti diseara, la noapte, c-aveti pe cineva care va asteapta acasa.

SAGETATOR

O sa primiti un cadou si faptul ca iesiti la cafea e o bucurie din partea cuiva drag. O veste pe care-o asteptati de vreo luna de zile va poate scoate din starea de blocaj si sa realizati incotro s-o apucati daca e vorba despre relatie sentimentala.

CAPRICORN

Poate mai faceti niste reparatii pe-acasa, daca nu plecati nicaieri si vrei, neaparat, sa va puneti casa la punct. O sa va faceti program de plimbare, o sa va distrati, vor fi niste oameni care voiau de multa vreme sa va-ntalniti si c-aveti multe in comun.

VARSATOR

Relatia cu partenerul de cuplu o sa fie si mai buna, cu conditia sa mai si faca ce spune. Aveti niste probleme de familie de reparat si o sa recuperati si bani si obiecte si veti avea noi responsabilitati fata de copii.

Citeste si articolul :   Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba viata la 180 de grade.

PESTI

O sa se poata sa aveti unde innopta la cineva cu care ati fost intr-o relatie. Poate strangeti pe prieteni si iesiti afara la aer, poate plecati intr-o excursie si ramaneti si peste noapte.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.