Neti Sandu, horoscop 3 iulie 2020. Sansa unica pentru trei zodii

Horoscop cu Neti Sandu. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de vineri.

HOROSCOP 3 IULIE 2020 PESTI

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa fie interesat de o relatie cu voi si o sa vedeti daca sunteti pe-aceeasi lungime de unda, sau nu. Poate dati de o oferta avantajoasa si o sa faceti rost de bani, ca sa puteti pleca si voi cateva zile in concediu ca sa mai uitati de stresuri.

HOROSCOP 3 IULIE 2020 BERBEC

O sa va ocupati de aprovizionare, de restul treburilor casnice poate si pentru ca urmeaza s-aveti musafiri, vineri, sambata. Va rascolesc niste amintiri si poate-o sa dati un telefon ca sa luati pulsul unei foste relatii in ideea de a continua, ca sa fructificati ce ati castigat.

HOROSCOP 3 IULIE 2020 TAUR

Se poate sa rezolvati o problema scriptica si care poate avea o legatura cu scoala voastra sau a copilului. O reusita in planul comunicarii, poate-i strangeti pe cei cu care aveti preocupari comune si reluati una dintre activitati ca sa va dezmortiti.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Destinul in functie de anotimpul in care ne-am nascut

HOROSCOP 3 IULIE 2020 GEMENI

E posibil sa luati niste bani, vi se platesc niste colaborari si o sa aveti cu ce iesi din casa, la o adica. Sunt sanse sa recuperati niste bani si sa aveti de buzunar daca plecati pe undeva la odihna, la distractie, sa mai respirati si voi un pic dup-atata munca.

HOROSCOP 3 IULIE 2020 RAC

E cineva care vrea sa reglati o relatie sentimentala si o sa scanati si voi inima sa vedeti ce simtiti fata de acea persoana. Se poate sa luati niste bani fie de la serviciu, fie din particular si sa aveti cu ce sa dati o fuga la un munte, o mare, in vizita la prieteni, undeva.

HOROSCOP 3 IULIE 2020 LEU

Incep sa vina mai multi bani poate pentru ca mai lucrati ceva in particular si o sa aveti pentru rasfaturi. Poate-o sa va-ngrijiti de sanatate si o sa luati un tratament, va si odihniti, ca sa v-apucati de luni, cu forte proaspete de munca.

Citeste si articolul :   Vesti bune de la Neti Sandu. Vin bani

HOROSCOP 3 IULIE 2020 FECIOARA

E cineva care v-a promis mai de mult o mana de ajutor si o sa fie prin preajma daca chiar aveti nevoie de suport moral, material. O sa va ocupati de treburi gospodaresti, dar va ramane timp si pentru o plimbare mai pe langa casa, daca n-aveti bani pentru o escapada la mare, la munte.

HOROSCOP 3 IULIE 2020 BALANTA

O sa primiti o invitatie la ziua cuiva de nastere, ori e vreun botez sambata si poate celebrati momentul. Pregatiti o lansare la apa cu ceva care sa v-aduca prestigiu si bani, si puteti ramane si in sistemul online, daca afara nu e inca libertate de miscare.

HOROSCOP 3 IULIE 2020 SCORPION

Poate luati legatura cu cineva plecat care v-asteapta sa reluati o activitate, sau o poveste de dragoste. O escapada la malul marii, sau la munte, pentru o zi, doua si o sa va recreati, c-ati acumulat prea multa oboseala si o sa aveti nevoie de un respiro.

HOROSCOP 3 IULIE 2020 SAGETATOR

E posibil sa primiti ceva in dar si sa va bucurati de gestul de atentie, poate chiar de dragoste. Visati la o intalnire cu cineva care va poate face fericiti si acest lucru se poate si intampla si sa apara persoana visurilor voastre.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 aprilie 2023. Zi plina de evenimente pentru Gemeni

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor