Neti Sandu, horoscop 2 iulie 2020. Zodiile care isi intalnesc fericirea, astazi

Horoscop cu Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de joi.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 BERBEC

E bine sa va-ngrijiti de sanatate si sa tineti si o dieta – intrebati un nutritionist ca sa nu apara dereglari. Sunteti in forma si o sa urgentati niste demersuri ca sa puteti lansa un proiect particular ca sa faceti rost de bani, pentru ca oportunitati sunt.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 TAUR

Publicitate

O sa va dati intalnire cu rudele apropriate ca sa puneti la punct o chestiune de familie si sa luati niste decizii. O sa recuperati actele pe care le-ati dus la semnat si o sa faceti progrese, o sa va puteti angaja sau inscrie la o scoala, poate mai aveti de dat vreun examen.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 GEMENI

E posibil sa intrati intr-un parteneriat care sa va ajute sa castigati bani, pentru ca momentul e prielnic. Se poate sa va cereti drepturile, sa reziliati un contract si sa intocmiti un altul, sa impuneti alte conditii ca sa va fie recompensata munca, in sfarsit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 februarie 2024. Zi speciala pe plan personal pentru Varsator

HOROSCOP 2 IULIE 2020 RAC

O sa primiti un act care va permite o libertate de miscare, poate fi si de la banca, o amanare, sau ca vi s-a aprobat un imprumut. O sa recuperati bani, poate si niste bunuri, sunt niste reparatii morale, materiale, c-ati castigat un proces sau ca v-ati inteles cu vorba buna.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 LEU

E posibil sa reapara cineva care n-a renuntat la ideea de a fi impreuna si sa simtiti si voi acelasi lucru. Sunt chestiuni mai vechi si delicate care se pot rezolva si sa va luati banii, ori poate semnati un contract de vanzare-cumparare – e ceva pe care-l asteptati de multa vreme.

Publicitate

HOROSCOP 2 IULIE 2020 FECIOARA

Relatia sentimentala are de castigat daca va abtineti de la reprosuri in perioada asta si o sa mai si apreciati ce face persoana respectiva. Poate abia acum o sa va puteti relua o activitate care se desfasoara in cadrul unui grup si o sa vedeti daca sunt alte conditii, sau va fi la fel ca inainte.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu, 30 iulie. Joia Alba aduce fericire si noroc pentru trei zodii.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 BALANTA

Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati pentru el, vreun patron si daca sunt conditii acceptabile o sa fiti si voi de acord. O sa primiti o suma de bani poate pentru c-ati lucrat in paralel cu serviciul, or fi niste restante pe care abia acum le-ncasati pentru ca n-au fost bani.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 SCORPION

E posibil sa luati niste bani si sa aveti curaj sa faceti o rezervare pentru weekend sa plecati in concediu pe undeva. Se poate sa interactionati cu oameni din afara tarii ca sa le dati de capat unor probleme de afaceri, dar se poate sa va si invite cineva acolo in vacanta.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 SAGETATOR

O sa faceti o verificare a contului sa vedeti de ce capital dispuneti ca sa faceti niste achizitii. Relatia cu anturajul se mai destinde, o sa va puteti face planuri si de vacanta dar si de reluat niste preocupari care va destindeau si o sa va simtiti in elementul vostru.

Citeste si articolul :   Horoscop Neti Sandu, 22 iunie 2020. Taurii si Racii primesc ajutor financiar

Citeste mai multe pe Stirileprotv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.