Horoscop cu Neti Sandu. Previziunile zilei de marti, 30 iunie 2020.

Horoscop 30 iunie, cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta principalele aspecte astrale ale zilei de marti. Afla ce ti-au pregatit astrele.

HOROSCOP 30 IUNIE BERBEC

Poate-ati gasit cazare unde voiati, la mare, la munte, oti fi schimbat biletele pe care le cumparaserati pentru alta perioada. E momentul sa va reinventati c-aveti energie, resurse, si conjunctura e favorabila timp de vreo sapte luni si nu trebuie sa ratati o astfel de sansa.

HOROSCOP NETI SANDU, 30 IUNIE, TAUR

O sa va faceti curaj sa sustineti un interviu pe net si sa aveti prezenta de spirit, o sa fie cu succes. Poate va faceti timp la sfarsit de saptamana sa desfasurati niste activitati recreative, sa-i indrumati pe copii sa-nvete ceva, sa practice un sport, care-o sa le placa.

HOROSCOP 30 IUNIE GEMENI

Se poate sa luati niste ban, pot fi si din urma mai ales dac-ati facut cereri si o sa strangeti un capital. O sa mai adunati niste hartii ca sa completati un dosar de angajare, sau ca sa vi se aprobe un credit, sau ca sa fiti acceptati la o scoala.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 octombrie 2020. Balanta are o alegere de facut

HOROSCOP 30 IUNIE RAC

Se poate sa plecati pentru cateva zile pe undeva ca sa nu pierdeti un bilet de cazare pe care l-ati avut mai demult. O sa puteti rezolva probleme mai vechi, sa va recapatati niste drepturi, bani, bunuri, sa-ncheiati o situatie scolara, profesionala, sa scapati de restante.

HOROSCOP 30 IUNIE LEU

Vi se da mana libera la serviciu sa va puneti amprenta creativa si sa dati si o noua directie activitatii, proiectelor. Se poate sa va luati o locuinta, sau s-o remobilati pe cea pe care-o aveti ca sa dati refresh interiorului, poate va pregatiti de un eveniment mai special.

HOROSCOP 30 IUNIE FECIOARA

Poate-abia acum se produce un declic interior si o sa fiti convinsi ca fiinta iubita va fi pentru totdeauna in viata voastra. E posibil sa mai amanati munca in echipa c-or sa fie ocupati niste oameni – de baza – si o sa reveniti in formula completa dupa 12 iulie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 februarie 2021. Soarta este foarte favorabila Balantei in aceasta zi

HOROSCOP NETI SANDU 30 IUNIE BALANTA

O sa puteti iesi la rampa cu ceva nou, dar ati pierdut din vedere niste elemente si poate amanati relansarea. O sa recuperati niste bani si va trebui sa munciti in continuare pentru beneficiile pe care vi le-au promis sefii, si sa aveti rabdare, ca nu vin de pe-o zi pe alta.

HOROSCOP 30 IUNIE SCORPION

Va cauta cineva care gaseste intelegere la voi si poate-o sa puneti pe roate o afacere care promite – in timp, nu chiar imediat. Se pare c-o sa primiti ajutor din partea grupului – de sprijin – si o sa terminati in timp util un volum mare de munca si-o sa puteti pleca in vacanta.

HOROSCOP 30 IUNIE SAGETATOR

Poate ati incasat destui bani si va puteti plati ratele la banca sa nu se-adune o suma prea mare la toamna. Poate vi se recalculeaza salariul, o recompensa baneasca si o sa va reganditi si voi politica monetara ca sa v-ajunga banii pentru cheltuielile acestei perioade.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor