Horoscop cu Neti Sandu. Previziunile zilei de marti, 30 iunie 2020.

Horoscop 30 iunie, cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta principalele aspecte astrale ale zilei de marti. Afla ce ti-au pregatit astrele.

HOROSCOP 30 IUNIE BERBEC

Poate-ati gasit cazare unde voiati, la mare, la munte, oti fi schimbat biletele pe care le cumparaserati pentru alta perioada. E momentul sa va reinventati c-aveti energie, resurse, si conjunctura e favorabila timp de vreo sapte luni si nu trebuie sa ratati o astfel de sansa.

HOROSCOP NETI SANDU, 30 IUNIE, TAUR

O sa va faceti curaj sa sustineti un interviu pe net si sa aveti prezenta de spirit, o sa fie cu succes. Poate va faceti timp la sfarsit de saptamana sa desfasurati niste activitati recreative, sa-i indrumati pe copii sa-nvete ceva, sa practice un sport, care-o sa le placa.

HOROSCOP 30 IUNIE GEMENI

Se poate sa luati niste ban, pot fi si din urma mai ales dac-ati facut cereri si o sa strangeti un capital. O sa mai adunati niste hartii ca sa completati un dosar de angajare, sau ca sa vi se aprobe un credit, sau ca sa fiti acceptati la o scoala.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

HOROSCOP 30 IUNIE RAC

Se poate sa plecati pentru cateva zile pe undeva ca sa nu pierdeti un bilet de cazare pe care l-ati avut mai demult. O sa puteti rezolva probleme mai vechi, sa va recapatati niste drepturi, bani, bunuri, sa-ncheiati o situatie scolara, profesionala, sa scapati de restante.

HOROSCOP 30 IUNIE LEU

Vi se da mana libera la serviciu sa va puneti amprenta creativa si sa dati si o noua directie activitatii, proiectelor. Se poate sa va luati o locuinta, sau s-o remobilati pe cea pe care-o aveti ca sa dati refresh interiorului, poate va pregatiti de un eveniment mai special.

HOROSCOP 30 IUNIE FECIOARA

Poate-abia acum se produce un declic interior si o sa fiti convinsi ca fiinta iubita va fi pentru totdeauna in viata voastra. E posibil sa mai amanati munca in echipa c-or sa fie ocupati niste oameni – de baza – si o sa reveniti in formula completa dupa 12 iulie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 octombrie 2020. Scorpionii au nevoie de odihna

HOROSCOP NETI SANDU 30 IUNIE BALANTA

O sa puteti iesi la rampa cu ceva nou, dar ati pierdut din vedere niste elemente si poate amanati relansarea. O sa recuperati niste bani si va trebui sa munciti in continuare pentru beneficiile pe care vi le-au promis sefii, si sa aveti rabdare, ca nu vin de pe-o zi pe alta.

HOROSCOP 30 IUNIE SCORPION

Va cauta cineva care gaseste intelegere la voi si poate-o sa puneti pe roate o afacere care promite – in timp, nu chiar imediat. Se pare c-o sa primiti ajutor din partea grupului – de sprijin – si o sa terminati in timp util un volum mare de munca si-o sa puteti pleca in vacanta.

HOROSCOP 30 IUNIE SAGETATOR

Poate ati incasat destui bani si va puteti plati ratele la banca sa nu se-adune o suma prea mare la toamna. Poate vi se recalculeaza salariul, o recompensa baneasca si o sa va reganditi si voi politica monetara ca sa v-ajunga banii pentru cheltuielile acestei perioade.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 octombrie 2020. Taurul isi va imbunatati situatia financiara.

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor