Ultima ora! S-a facut dreptate? Barbatul care a incendiat adolescenta de 17 ani, a decedat. Ce spun medicii

Ion Turnagiu, barbatul care a incediat o adolescenta de 17 ani din Mehedinti a decedat luni seara in Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Barbatul fusese adus joi, dupa ce a incercat sa se spanzure in arestul IPJ Mehedinti, cu ajutorul obiectelor vestimentare.

”El a venit de la inceput foarte grav, a facut acolo stop cardio-respirator, in penitenciar, in momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanta si adus in stare grava, in coma de gradul 4 la noi, fara sanse practice de a supravietui. Starea s-a agravat permanent, a aparut febra mare de tip central care nu mai scadea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am asteptat sa prinda dimineata. A decedat aseara, pe la 11.30”, a declarat Radu Iman, managerul Spitalului Judetean Mehedinti.

In cursul zilei de joi, IPJ Mehedinti a anuntat ca Ion Turnagiu, barbatul retinut pentru 30 de zile dupa ce a incendiat o tanara de 17 ani, a incercat sa se sinucida, folosindu-se de “obiectele vestimentare”.

Barbatul a folosit lenjeria intima si tricoul pentru a incerca sa se spanzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Tot Ion Turnagiu a mai ucis cinci persoane si a fost condamnat la inchisoare pe viata, dar a fost eliberat dupa 25 de ani.

Dupa ce a incendiat tanata, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Fratele victimei a fost cel care a intervenit si a reusit sa stinga focul si sa sune la 112.

„Minora a fost transportata la spitalul din municipiul Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ulterior, minora ar fi fost transportata cu un elicopter SMURD la Bucuresti”, spuneau atunci autoritatile.

Fata de 17 ani l-a cunoscut pe barbatul de 45 ani pe o retea de socializare. Cei doi au avut o relatie de prietenie, iar pe data de 9 iunie, adolescenta a depus o plangere impotriva barbatului pentru viol si agresiune, iar barbatul ar fi vrut sa se razbune.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.