Horoscop de duminica, prezentat de Neti Sandu: Vesti bune pentru trei zodii

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog aduce vesti pentru toate zodiile. Afla ce se intampla cu zodia ta, astazi.

Iata ce spune Neti Sandu:

“HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

E un spirit de aventura care va scoate pe usa afara, sa-i duceti macar pe copii la o plimbare daca pentru voi n-ati iesi. O sa respectati promisiunea fata de cei dragi si va duceti impreuna la un concert in aer liber, la o terasa, intr-un parc, si-o sa fie toata lumea multumita.

Publicitate

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Poate le organizati copiilor un party si o sa respectati, bineinteles, toate normele, ca sa fie toata lumea in siguranta. E o problema mai delicata, de suflet, dar care se poate rezolva, totusi din mers. Dati un telefon si o parere de rau, o scuza pentru ce s-o fi intamplat, repara daunele.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

O persoana tanara va cauta si o sa aveti prilejul sa va lamuriti dac-ar putea fi o compatibilitate pentru o relatie. O ceremonie in cadru restrans, poate doar cu familia, se casatoreste cineva, se boteaza un copil, e un prilej de bucurie care se cere imortalizat si pe pelicula si in memorie.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 25 - 31 mai 2020. Balantele primesc vesti bune, Sagetatorii trec de orice obstacol. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Poate va invita cineva prin tara pe undeva si daca nu sunt urgente pe-acasa o sa dati o fuga si va-ntoarceti pana la noapte. Poate e o reusita in familie , si o sa simtiti nevoia sa va strangeti cu totii acasa, ori la o terasa, in parc, la padure, la malul marii la un picnic festiv.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 LEU

O sa puteti intampina pe cineva care sa va completeze frumos si o sa se contureze o relatie care sa va duca si la casatorie. O excursie chiar si de cateva ore, daca nu puteti sta o zi intreaga, v-ar aduce un suflu de prospetime, ati mai uita de rutina zilnica si e ceva!

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARA

O sa va dati intalnire cu cineva care vede in voi viitor un partener de viata, numai ca trebuie sa-l vedeti si voi la fel. O sa luati parte la un evenimentcare-o sa va destinda, si poate faceti cunostinta cu cineva care-o sa va fie suport in cariera.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru 19 august. Berbecii trebuie sa acorde atentie sanatatii, Taurii sa aiba incredere in intuitie

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 BALANTA

Se poate sa faceti cunostinta cu cineva cu care-ati vorbit doar pe aplicatii si acum e momentul; adevarului – va-ntalniti. Intrevedere cu cineva care vine cu idei de proiect si care-o sa va convinga, fara prea multe vorbe, sa acceptati oferta, care e-n criza de timp – de maine-ncepeti.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

O sa va pice cu tronc cineva si o sa va cam perpeleasca, n-o sa mai dormiti noaptea, dar se naste o idila. O sa va bucurati de revederea unor oameni cu care-aveti multe in comun si mai puneti la cale o revedere, cat mai aveti timp liber.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 SAGETATOR

Poate va duceti intr-un parc de agrement sa va dezmortiti, se poate sa aveti chef de sporturi extreme si ceva sa fie pe gustul vostru. Se pare c-o sa va afisati cu niste lucruri pe scena sociala si o sa fiti apreciati, poate va ridicati la alt nivel, sa capatati si un titlu.”, spune astrologul.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Camelia Patrascanu. Vesti minunate pentru Balante si Sagetatori

Citeste mai multe pe Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.