Adrian Streinu-Cercel a fost DEMIS de la conducerea Comisiei anti-Covid

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sanatatii, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii Nelu Tataru.

Decizia a fost luata dupa ce in presa a aparut planul care prevederea izolarea timp de mai multe saptamani a persoanelor varstnice.

Publicitate

Locul sau a fost luat de Adriana Pistol, de la Institutul National de Sanatate Publica.

”Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-Covid, era chiar presedinte. Noi avem discutii, sunt propuneri, le gandim, dar nu am putut sa fiu de acord cu dansul, de asta am spus, gandim si oportunitati, dar nu pot fi de acord. Aparitia acelui plan de vacanta nu a facut decat sa extrapoleze anumite ganduri, anumite gandiri, dar decizia a fost de a-l demite din functia de presedinte al acestei comisii. I-am comunicat si dansului acest lucru, in comisia stiintifica de la nivelul ministerului nemaifacand parte si nemaifiind nici presedinte. Nu a obiectat”, a declarat Nelu Tataru, potrivit News.ro.

Aceasta masura vine la scurt timp dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca despre documentul apartinand managerului Institutului “Matei Bals”, Adrian Streinu-Cercel, ca ”o stupiditate mai mare” nu a vazut, precizeaza stirileprotv.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.