Venus in Fecioara imbunatateste viata amoroasa a celor 3 semne zodiacale

Venus a intrat in zodia Fecioarei terestre pe 22 iulie si va ramane acolo pana pe 16 august. Perioada aduce romantism, stabilitate si imbunatateste viata amoroasa a anumitor semne zodiacale. Aflati cine sunt.

Taur

La inceput, se pot obosi putin din cauza schimbarilor de dispozitie frecvente, dar datorita acestui fapt inteleg ca este nevoie de actiune, de schimbare. Sunt coplesiti de ganduri negre, dar acest lucru ii obliga sa faca urmatorul pas. Vor clarifica problemele din relatie, deoarece multi vor sa ramana cu partenerul cu care sunt acum. Vor lucra la probleme si vor fi remediate. Lasa-i sa comunice sincer si fara griji, astfel incat relatia sa se imbunatateasca si sa fie fericiti.

Fecioara

Nu este surprinzator ca au noroc cand Venus este in zodia lor. Perioada lor aduce echilibru si armonie. Vor sa afle adevarul de la sotul lor si sa invete sa vorbeasca sincer. Nu mai vad rostul sa pastreze cuvinte sau sa se ascunda. Daca partenerul a tacut si nu a impartasit cu ei, acum pot obtine totul de la el. Cand va iesi adevarul, problemele din viata ta personala vor fi rezolvate cu usurinta, iar cealalta jumatate va aprecia mai mult Fecioarele. Aceste semne zodiacale vor o relatie serioasa si vor avea noroc in dragoste.

Citeste si articolul :   Horoscop Rune pentru saptamana 5-12 iulie 2020. Taurii isi intanesc jumatatea, Scorpionii castiga pe toate planurile

Capricornul

Capricornii sunt foarte pretentiosi si isi doresc partenerul de viata perfect. Unii ii pot numi snobi din aceasta cauza, dar aceste semne zodiacale isi cunosc valoarea si nu tolereaza ceea ce nu merita. Aceasta atitudine fata de iubire ii va aduce mult noroc in aceasta perioada. Vor face un efort pentru a-si organiza si imbunatati viata romantica. Ei pot gandi si analiza timp de cateva zile, iar daca au un partener, ea /el vor suferi unele schimbari, dar  pe Capricorni  nu ii va deranja. Vor lucra pentru ca totul sa functioneze si dorintele lor sa se implineasca.

Autor