Furtuni magnetice puternice care vor atinge Pamantul in august

In august, cateva furtuni magnetice puternice vor lovi Pamantul pentru o scurta perioada de timp. Acestea vor afecta persoanele cu diverse probleme de sanatate.

O crestere a activitatii solare este de asteptat la inceputul lunii august. Prima furtuna magnetica va avea loc in 2-3 august. Acest lucru va afecta in principal persoanele care au probleme cu inima sau vasele de sange. Nu va fi prea puternic, deci cu greu va afecta si alte persoane.

Expertii avertizeaza ca o furtuna magnetica foarte puternica ne asteapta pe 10 august. In perioada 13-14 august, activitatea solara va scadea usor.

Urmatoarea furtuna magnetica este asteptata in perioada 16-20 august. In acest timp, pot aparea dureri de cap severe, schimbari de dispozitie, dureri articulare si alte simptome neplacute.

Publicitate

Pe 29 august, poate aparea o furtuna magnetica de forta medie, asa ca in aceasta zi este cel mai bine sa te odihnesti si sa nu mergi la sport si sa experimentezi stres emotional.

Citeste si articolul :   Preia controlul gandurilor si emotiilor tale

Pentru a usura toleranta la eruptiile solare iminente, este necesar sa aveti la indemana medicamente pentru unele boli, precum si sa reduceti alimentele si obiceiurile daunatoare  .

In august, cand se asteapta furtuni magnetice puternice, medicii le recomanda ucrainenilor:

-abtineti-va de la alcool si fumat;

-excludeti alimentele grele din dieta si beti mai putina cafea;

-consumati cat mai mult lichid posibil, inclusiv ceaiuri din plante sau compoturi usoare;

-aerisiti adesea camera si petreceti mai mult timp in aer liber (dimineata si seara);

-renunta la stresul fizic si emotional;

-pastrati o trusa de prim ajutor cu medicamente in apropiere, monitorizati tensiunea arteriala in zilele de activitate solara.

Publicitate

Publicitate

Autor