Numere care aduc noroc fiecarui semn zodiacal in luna august

Predictiile astrologice arata numarul norocos al fiecarui semn zodiacal in luna august. Astrologii recomanda semnelor individuale sa-si incerce norocul la loterie, plasand pariuri pe aceste numere.

Berbec

Luna aceasta va avea succes financiar pentru Berbec, care este mai bine sa-si incerce norocul cu numerele 4, 7, 9 si 15.

Taurul

Taurul din august este, de asemenea, norocos din punct de vedere financiar. Numerele favorabile pentru el sunt 2, 4 si 16

Gemeni

In cursul acestei luni, Gemenii vor avea probleme financiare si personale. Numerele care le vor aduce fericire: 1, 4, 8.

Publicitate

Rac

Racilor le  vor aduce noroc 6, 7, 9, precum si toate numerele impare. Astrologii sfatuiesc sa nu faca cumparaturi neprevazute la alte date.

Leu

Pentru Leu in august, numerele norocoase sunt 1, 2, 9. Combinat cu 8, rezultatul poate fi imprevizibil.

Publicitate

Fecioara

Acest semn de pamant ar trebui sa fie atent. Fecioara calculeaza, dar daca decide asupra unui fel de nebunie nesabuita, poate pierde mult si nu doar financiar. Toate numerele divizibile cu 5 si 12, precum si 2 si 0 vor castiga pentru acest semn zodiacal.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 ianuarie 2022. Vesti bune pentru cateva zodii la sfarsit de luna

Balanta

Pentru Balanta, numerele favorabile sunt 1, 5, 11, 25. Dar totusi luna aceasta trebuie sa fii atent cu finantele.

Scorpion

Pentru Scorpion, numerele norocoase sunt 5, 7, 9, precum si toate numerele care se repeta (33, 77, 99). Ii va fi bine sa investeasca.

Sagetator

Sagetatorul stie sa parieze pe multiplii de 3. Dar, in general, este bine pentru el sa evite jocurile de noroc.

Capricornul

Anul Bivolului de Metal  promite stabilitate financiara intregului pamant. Dar aceasta prognoza nu se aplica in mod specific in luna august, daca nu este legata de munca si de semnarea de noi contracte. Numerele 3, 5, 7 si 77 ii vor aduce noroc Capricornului.

Varsator

Numerele favorabile pentru Varsator sunt 8, 9, 11, precum si numere in intervalul 30-39. Dar ar fi mai bine pentru el sa nu se bazeze pe noroc la loto.

Pesti

Pestii pot plasa pariuri pe numerele 3, 7 si 9, precum si pe combinatii de 2 si 1.

Autor