Horoscop zilnic, 19 mai 2022. Sagetatorul trebuie sa ia o decizie importanta

Astazi orice actiune va face progrese mari. Acest lucru este valabil atat pentru viata profesionala, cat si pentru viata personala. Profita la maximum de timpul tau. Nu va zgarciti cu emotiile – fiti deschis la comunicare si la noi sentimente.

Berbec

Berbec, ai trecut literalmente prin iad si te-ai intors. Vestea buna este ca lucrurile se vor imbunatati in viitor. Astrele vor sa stii ca munca ta grea va fi rasplatita. Securitatea financiara dupa care ati tanjit este pe cale sa se intample. Cei care se angajeaza cu cineva au mai multe sanse sa recunoasca stabilitatea in relatia lor. PS: este ceva pentru care sa-i multumim Universului! Sfat: Nu-ti fie frica sa vorbesti despre sentimentele tale.

Taur

Publicitate

Taur, cand te-ai inscris pentru aceasta experienta, nu stiai ca dragostea este rareori asa cum este infatisata in filme. Fiecare zi aduce cu ea propriul set de provocari. Probleme cu care nu esti intotdeauna pregatit sa faci fata. In acest moment, este important sa ai incredere in intelepciunea ta interioara si sa fii tu insuti. In acelasi timp, priviti fiecare declansator ca o oportunitate de a va uita in interiorul vostru si de a apasa butonul de resetare. Sfat: Petreceti timp cu cei pe care ii iubiti.

Gemeni

Gemeni, trebuie sa muncesti tot timpul pentru a te simti bine? Iata la ce sa te gandesti in timp ce sorbesti ceaiul de dimineata. Amintiti-va ca stima de sine nu este determinata de productivitatea dvs., aceasta va va ajuta sa faceti o pauza, sa va curatati lista de lucruri de facut si sa apreciati ceea ce va ofera acest moment. Amintiti-va ca v-ati castigat dreptul de a spune nu. Sfat: Invata sa fii independent.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac

Rac, stima ta de sine nu este determinata de productivitatea ta. Citeste-o din nou. Pe masura ce ne apropiem din ce in ce mai mult de luna plina si eclipsa, este posibil sa va simtiti complet coplesiti. Acordati-va permisiunea de a va face timp. Daca aveti ocazia, lucrati de acasa. Unii dintre voi pot intampina si dificultati in domeniul iubirii.  Sfat: Nu ignora semnele destinului.

Leu

Leu, aceasta este una dintre acele zile in care simti ca nicio cantitate de cofeina nu te va face sa te simti bine in privinta starii de lucruri. Fa-ti o favoare si nu incerca sa prefaci un zambet. Doar acceptati orice se apropie de vindecare fara a-l eticheta. In acelasi timp, simplificati-va lista de lucruri de facut. Eliberati-va de povara propriilor asteptari. Astrele vor sa-ti amintesti de aceasta data: incetinirea este subestimata. Sfat: Perseverenta in munca va va ajuta sa va atingeti obiectivul.

Fecioara

Fecioara, este timpul pentru tine sa te folosesti de rezervorul tau de curaj. Este timpul sa va impartasiti sperantele si visele pentru viitor, indiferent cat de vulnerabil va face sa va simtiti. Stelele avertizeaza ca esti pregatit pentru marile schimbari care te asteapta. Sfat: Ignorati incercarile de presiune.

Balanta

Publicitate

„Asteptati-va ca toate nevoile dvs. sa fie satisfacute. Asteptati un raspuns la fiecare problema. Asteptati-va la abundenta la fiecare nivel. Asteptati-va la crestere spirituala. Nu traiesti dupa legile umane”, iata un citat de Abraham Hicks care te va ajuta sa supravietuiesti intr-o perioada dificila, Balanta. Stelele vor sa stiti ca puterile voastre de manifestare cresc si ca va aflati in campul energetic a ceea ce ati cerut. Cu cat esti mai deschis, cu atat vei atrage mai multe surprize neasteptate. Asadar, fa-ti o favoare si opreste orice rezistenta! Sfat: Angajati-va in auto-dezvoltare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 aprilie 2022. Este timpul pentru noi inceputuri pentru Taur

Scorpion

Scorpion, matricea incepe sa-si slabeasca stransoarea. Sunteti constient de voi insiva ca o manifestare vie a energiei Sursei. Universul este intr-o miscare extatica. Efectele secundare ale acestei treziri includ senzatia de deconectare de la lucrurile la care odata tineai profund. Intelegi ca esti aici cu un scop mai inalt, iar a invata sa intruchipezi bucuria este unul dintre ele. Deci, faceti modificarile necesare. Incepeti prin a elimina lucrurile care nu mai par a se potrivi cu vibratiile. Sfat: Fii atent la sanatatea ta.

Sagetator

Sagetator, capul si inima voastra sunt in conflict pentru o decizie importanta. In ultima versiune a ta, era clar cum ar trebui sa iasa asta. Dar versiunea actuala pare sa ridice anumite indoieli. Fa-ti o favoare si elibereaza-te imediat de povara alegerii. Detasarea de situatie iti va oferi o perspectiva atat de necesara. Sfat: Ocupati-va de incarcatura veche.

Capricorn

Capricorn, e greu sa iei viata atat de in serios cand realizezi ca totul este efemer. Ganditi-va la aceasta noua gandire ca la unul dintre cele mai mari daruri ale tale pentru a te ajuta sa-ti faci fata celor mai grele provocari. Este bine ca optimismul tau sa se transmita si altora si asta ii face pe toti sa zambeasca. Sfat: Concentrarea suprema este importanta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 martie 2024. Inceputul saptamanii aduce schimbari pentru mai multe zodii

Varsator

Varsator, trebuie sa simti totul: flux si reflux, suisuri si coborasuri. Stiti ca sunteti pe calea cea buna, va vindecati, cresteti si va mutati intr-un spatiu de totalitate chiar acum. Asadar, fa-ti timp pentru a integra lectiile sufletului. Luati un moment pentru a va chema puterea inapoi. Sa stiti ca Duhul va vegheaza si ca veti experimenta in curand calmul dupa furtuna. Sfat: Uitati de problemele momentului.

Pesti

Pesti, daca totul pare sa se intample prea repede pentru tine, probabil ca asa este. In loc sa lasi frica sa puna stapanire pe tine, vorbeste despre ceea ce se intampla in lumea ta interioara. Acest lucru te va ajuta sa ajungi la un consens cu privire la viitorul relatiei tale. S-ar putea sa va simtiti, de asemenea, nelinistit in aceasta perioada. O dorinta irezistibila de a evada din obisnuit. Fara indoiala ca o sedere temporara la munte iti va face bine. Dar care este solutia pe termen lung, Pesti? Doar asigurati-va ca nu va creati o viata de care trebuie sa fugiti constant. Sfat: Iubeste-te cu adevarat.

Publicitate

Autor