Horoscop 3 martie 2020. Ceasuri bune pentru patru zodii, chiar de dimineata

Horoscop zilnic, 3 martie. Astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla din randurile de mai jos ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de marti.

Berbec

Apar rezultatele bunei colaborari cu un partener de afaceri. Impreuna, reusiti sa terminati o lucrare importanta. Dupa-amiaza sunteti nemultumit din cauza relatiilor sentimentale. Un prieten va ajuta sa treceti mai usor peste acest moment. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice.

Taur

Publicitate

Dupa o perioada nu tocmai favorabila, lucrurile merg mai bine pe plan sentimental. S-ar putea sa va indragostiti la prima vedere. Va recomandam sa fiti sincer. Spre seara, mergeti in vizita la prieteni. Incercati sa nu monopolizati discutiile!

Gemeni

Sunteti putin indispus din cauza problemelor financiare. Aveti un randament foarte bun, mai ales in activitatile intelectuale. Va recomandam sa va dedicati studiului, proiectelor de viitor sau consolidarii relatiilor de afaceri. Sunt sanse sa va faceti noi prieteni. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 august 2022. Schimbari pe plan financiar pentru Taur

Rac

Dimineata aveti multe probleme de rezolvat. Chiar daca sunteti in forma si aveti spor, va sfatuim sa nu refuzati ajutorul celor din jur. Spre seara, primiti de la o persoana mai in varsta din familie un cadou sau o suma de bani.

Leu

Dimineata sunteti foarte bine dispus si aveti succes in activitatile casnice si in societate. S-ar putea sa nu fiti prea multumit de situatia financiara. Seara, sunteti in centrul atentiei la o petrecere. Va sfatuim sa evitati glumele ce ar putea sa deranjeze.

Fecioara

Sunteti foarte inventiv si va descurcati foarte bine in afaceri. Investitiile pe care le aveti in vedere va pot aduce mari satisfactii in curand.

Balanta

Familia trece printr-un impas. Unul spune ceva, altul vrea altceva, iar cand totul pare ca se rezolva o ruda aduce in discutie un alt aspect. Trebuie sa comunicati mai mult.

Scorpion

Mercur isi exercita puterea asupra ta, ajutandu-te sa fii foarte rational in privinta unui coleg. Iti masori de doua ori vorbele inainte de a spune ceva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 aprilie 2021. Zi buna pentru Capricorni

Sagetator

Se anunta o zi extrem de agiatata atat la birou, cat si acasa. S-au adunat multe lucruri pe care vrei sa le discuti cu superiorul tau. Totusi, totul se va dovedi a fi un succes.

Capricorn

Telefonul pe care il astepti de saptamani, chiar luni, o sa vina astazi. Credeai ca va fi ceva mult mai interesant, insa este un bun inceput.

Varsator

Incearca sa te relaxezi putin. Este abia a doua zi a saptamanii si tu deja esti obosit. Mai da din treburile tale si colegilor, care sunt mai putini aglomerati.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.