Mihai Voropchievici: Cum aduci belsugul in casa.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre legatura dintre superstitii si belsugul din casa.

“Avem 2 in 1. O data ne legam de superstitii si a doua oara de bunastarea familiei si tot ce implica, ca nu e neparat sa fie vorba doar despre bani. Cand vine vorba de superstitii, automat vor exista si contestatari. Biserica si slujitorii ei vor fi primii care contesta aceste superstitii.

Din contestarea asta, le-am spus unora, care erau prea vehementi. Zic: bun, eu am o superstitie. Daca vin la biserica luni, stiu ca biserica e inchisa. Am superstitia asta. Si se adevereste.

Nu dau bani luni, e o superstitie, da? Ca asa spunem, daca dai bani de luni, dai toata saptamana. Nu dau bani pe intai, ca iar dau toata luna si e si mai rau, ca e cu bataie mai lunga.

Publicitate

Mai este varianta, mergand pe strada, se intampla sa gasesti un banut. Sunt persoane care nu il vor putea ridica, chiar daca este de 50 de bani. De ce? Pentru ca au unghiile prea lungi si nu pot sa il ia. Pentru doamne. Pentru domni, eu am invatat de la o batrana. Mi-a spus: mama, daca vezi ca este cu banul in sus e bine. Ala iti va aduce bani. Daca e cu stema, il intorci cu banul in sus, il lasi sa ia contact cu pamantul si apoi poti sa il iei.

NUMEROLOG: PUNE ASTA PE PRAGUL USII, LA INTRARE

Dar nu stai toata ziua sa gasesti bani pe strada. Dar banutii gasiti pe strada trebuie luati. Ii luati, ii puneti intr-un loc acasa si ii lasati acolo. Daca ii gasesti pe astia cu 5, sa fii sigur ca este o sursa de noroc. Din superstitie, iti vor aduce bani. 5 e simbolul banului.

Daca te-ai mutat intr-o locuinta noua, dintr-una veche, e bine sa nu vii cu matura aia veche. Pentru ca aia a fost captatoare de energii negative si daca acolo ai fost mai scapatat, aduci necazurile financiare cu tine. Lasi matura aia veche si iei una noua.

Ca sa ai belsug, sa fii protejat si de hoti si de ochi rai, presari sare pentru bunastare pe pragul usii, la intrare. Sunt oameni care mai pun si sub covorasul de la usa.

O alta superstitie spune ca, daca te muti intr-o casa noua, ar fi bine sa fie intr-o zi de vineri sau sambata, ori intr-o zi ploioasa. Fiecare picatura de ploaie reprezinta o moneda care pica, deci esti norocos. Imi tot spunea cineva inainte si am invatat cand m-am casatorit: daca ploua la nunta voastra, sa stiti ca veti fi niste oameni norocosi.

Citeste si articolul :   Horoscop 2021, cu Mihai Voropchievici. Este anul cu cele mai mari schimbari

O alta superstitie spune: Nu bate covoarele, nu scoate gunoiul din casa seara si nu intinde rudele dupa asfintit ca vei avea cheltuieli. Cu gunoiul este o superstitie universala, cam pe tot globul. Chinezii au raspandit-o peste tot.

Sa nu iesi niciodata dintr-o casa pe o alta usa decat cea pe care ai intrat”, a spus Mihai Voropchievici, potrivit Antena3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.