Horoscop saptamanal 26 iulie – 1 august 2021. Vesti bune de la Camelia Patrascanu

Horoscop saptamanal 26 iulie – 1 august 2021. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa aflam ce vesti ne aduce astrologul.

“Berbec

Pentru Berbeci, luni si marti, atentie la ce se intampla in jurul vostru. Trebuie sa ascultati cu atentie, dar si sa cititi printre randuri intentiile adevarate ale oamenilor din jurul vostru. Miercuri, joi si vineri, curajul este la cote inalte. Puteti lua niste decizii care dirijeaza cum vreti voi evenimentele. In weekend, aveti spor in tot ceea ce va propuneti.

Taur

Publicitate

Pentru Tauri, luni si marti, mult sprijin din partea prietenilor sau a unor persoane care nu va sunt atat de apropiate, dar de care va leaga un interes comun. Miercuri sau joi va inspira o idee neasteptata potrivita pentru voi din partea unor persoane cu care colaborati. In weekend lucrurile ies cum va doriti.

Gemeni

Pentru Gemeni, aspecte frumoase la inceput de saptamana, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru miercuri si joi, aspecte sociale foarte bune, intalniri. In weekend, relaxare si incarcarea bateriilor in discretie.

Rac

Pentru Raci, totul felul de probleme juridice, care sunt rezolvate. Miercuri si joi pot aduce confruntari cu sefi, autoritati sau diversi functionari de care depindeti in acest moment. E bine sa aveti argumnente foarte clare. In weekend, alaturi de prieteni.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 ianuarie 2021. Sagetatorul trebuie sa evite cheltuielile inutile

Leu

Pentru Lei, un inceput de saptamana foarte favorabil pentru a primi lucruri bune din partea celorlalti. Sunt ajutati, sunt sprijiniti, laudati sau gasesc persoane care sa le faca treaba. Miercuri si joi, gandul lor merge departe, fie la persoane aflate la distanta, fie la planuri si proiecte. In weekend, se tin de treaba mai departe.

Fecioara

Luni si marti au zile bune pentru intalniri cu alte persoane. Fac o impresia minunata, pentru ca au vorbele la ele. Pentru miercuri si joi, isi cantaresc foarte atent atuurile si ce merita sa primeasca pentru ele. Stiu sa obtina ce au nevoie, negociaza destul de strict, au si argumente pentru asta. In weekend, calatorii sau vesti interesante de la persoane cu care nu s-au mai vazut de mult.

Publicitate

Balanta

Balantele au multa munca luni si marti, dar foarte eficienta. Lucreaza nu atat pentru bani, ci pentru recunoastere sau mandria de a fi terminat o etapa dificila. Miercuri si joi, foarte exigente cu familia, dar si cu colegii de lucru. In weekend sunt foarte surprinse de gesturile pe care partenerul sau altii le fac pentru ele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2024. Se anunta noi provocari si oprtunitati pentru cateva zodii

Scorpion

Creativi si imaginativi, luni si marti. Pot sa-si modeleze agenda, nu sunt incapatanati si nu bat lucrurile in cuie, se pot adapta la evenimentele care vin. Miercuri si joi sunt un pic mai rigurosi si pun presiune si pe cei din jur. Joi pot aparea chestiuni juridice de lamurit. In weekend, alaturi de partener.

Sagetator

Luni si marti, colaborare, cooperare in familie, repara sau reconditioneaza ceva. Cumva fac o economie prin asta, sunt multumiti de rezultate. Miercuri si joi sunt intr-o mare forma, au si umor. In weekend, atentie la sanatate si o schimbare binevenita in viata lor.

Capricorn

Luni si marti, primesc foarte multe informatii sau cauta ei informatiile pentru a se lamuri in legatura cu un aspect juridico-birocratic. Pot face si drumuri sau contacteaza persoane care le pot da niste raspunsuri. Sunt foarte concentrati pe munca lor miercuri si joi si pot avea rezultate bune in special joi. In weekend, alaturi de familie – incearca niste activitati inedite.

Varsator

Varsatorii, productivi luni si marti, chiar pot castiga bani sau munca pe care o fac duce la un succes financiar considerabil, nu foarte greu. Pentru miercuri si joi, intalniri, drumuri, sedinte, multe vorbe care se rostesc si multe planuri. Au o perspectiva foarte bune. In weeekend, alaturi de familie.

Citeste si articolul :   Vin bani pentru doua zodii chiar de Martisor. Horoscop 1-7 martie 2021.

Pesti

Pestii sunt intr-o forma foarte buna luni si marti, au o intuitie foarte buna si se adapteaza foarte bine astfel incat, miercuri si joi, pot pune problema in avantajul lor din punct de vedere financiar. Isi stiu foarte bine atuurile si fac si treaba buna. Primesc, deci, banii pe merit pentru lucrurile pe care le realizeaza. Vineri si sambata, drumuri cu scop lucrativ, scot bani sau au niste beneficii in urma vizitelor si drumurilor pe care le fac”, a spus Camelia Patrascanu pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.