Camelia Patrascanu, horoscop 19-25 iulie 2021. Luna plina intoarce destinele. Previziuni pentru toate zodiile

Camelia Patrascanu, horoscop 19-25 iulie 2021. Celebrul astrolog ne prezinta previziunile astrelor pentru perioada urmatoare.

Horoscop 19-25 iulie 2021, cu Camelia Patrascanu.

“Berbec

Pentru Berbeci, saptamana incepe sub auspicii bune, mai ales conversationale si comunicationale, se intalnesc, sicuta si isi iau tot felul de informatii din mediul in care ei traiesc, atat informatii pentru munca, mai ales in a doua jumatate a saptamanii, cat si pentru probleme de sanatate pe care le pot rezolva. Au nevoie de specialisti, mai ales marti, miercuri si joi si e bine sa apeleze la ei pentru ca vor primi niste indrumari foarte bune. Finalul de saptamana ii gaseste cu ocupatii lejere care le fac placere, alaturi de prieteni.

Taur

Publicitate

Pentru Tauri, interes si in aceasta saptamana pentru finante, mai ales miercuri si joi, in prima jumatate a zilei. Pot rezolva multe probleme cu multa istetime. Asta inseamna sa nu vina cu niste retete sau cu ofurile lor din trecut si sa fie deschisi si sa vada din alt unghi o problema pe care ei o administreaza acum sau averea pe care vor sa o administreze acum. Acte multe, mai ales joi, vineri si sambata. Pot obtine o autorizatie sau un act important pentru care s-au zbatut saptamanile trecute.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana are valoare mai ales din punct de vedere al imaginii lor publice si tin mult sa se vada cunostintele lor, sa fie agreati si apreciati, dar de asemenea sa fie si onorati financiar pentru munca pe care o fac. Isi negociaza foarte strans banii, atat miercuri, cat si joi, dar mai ales vineri. Nu cedeaza nici un pic, au si argumente si pot obtine in final lucrurile pe care si le doresc. Foarte multe interactiuni in aceasta saptamana. In weekend s-ar putea drumuri.

Rac

Pentru Raci, o saptamana care incepe foarte bine la locul de munca sau cu tot felul de activitati pe care si le-au propus si le duc la bun sfarsit. Marti si miercuri, in special, au mult elan si productivitate. Pentru vineri si sambata sunt zile in care trebuie sa fie mult mai atenti la relatiile personale. Pot avea sentimentul ca ceilalti fie ii ignora, fie se iau de ei si au niste replici destul de dure, pun lucrurile la punct.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 iunie 2022. Vesti amestecate pentru zodii.

Leu

Pentru Lei, ziua de luni este un pic mai lipsita de energie sau ei simt nevoia poate sa fie mai discreti pentru a se concentra pe treburile lor. In schimb, au foarte multa energie marti, miercuri si joi au elan, au indrazneala, au entuziasm, au chef de lucrurile care li se intampla. Sunt si intr-o forma foarte buna sentimental. Se simt frumosi, se simt grozavi si asta le da un aplomb care li se potriveste foarte bine. Joi dupa amiaza si vineri trebuie sa fie foarte atenti la lucrurile pe care le au de facut pentru a nu deranja pe cineva, mai ales un superior, un sef, sau pentru a duce la bun sfarsit, corect, un lucru de care depind altele la fel de importante. In weekend, alaturi de partener sau cu o persoana draga.

Fecioara

Fecioarele sunt in sedinta luni si pun cap la cap tot felul de informatii, incearca sa gaseasca o solutie buna si eficienta. Marti, miercuri si joi se pot simti putin nesigure Fecioarele sau nu stiu exact ce pozitie sa adopte sau isi negociaza pozitia sau fac cumva asa, gliseaza intre doua persoane, intre doua teorii, nu tin partea nimanui si fac un joc, nu neaparat riscant, dar care poate fi taxat de cei din jur, pentru ca nu stiu exact cum sa se pozitioneze fata de o teorie sau de o initiativa. In weekend, alaturi de prieteni sau hobby-uri si activitati recreative.

Balanta

Publicitate

Balantele sunt preocupate de rezultate si de rentabilizarea muncii lor, luni. Treaba cu actele pentru marti, miercuri si joi. Pot da sfaturi unor persoane si sa indrume niste proiecte acolo unde e vorba de acte si alte persoane. In plus, pot face o munca pedagogica sau li se cere sfatul si o sa-si dea seama ca asta este o ocupatie care li se potriveste foarte bine. Pentru vineri si sambata, cateva discutii in casa pentru ca sunt niste aranjamente de facut si multe lucruri de facut, dar pe a doua jumatate a weekendului, distractie cu prietenii sau cu persoane tinere.

Citeste si articolul :   Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 12-18 octombrie. Ploua cu bani pentru doua zodii

Scorpion

Scorpionii sunt foarte intuitivi luni si poate in functie de ce le spune sufletul asa actioneaza si pe parcursul saptamanii. Primesc niste informatii, fac niste legaturi au niste amintiri, fac niste conexiuni. Foarte importanta ziua de luni pentru ei si pot anticipa niste consecinte, de aceea isi regleaza cumva actiunile. Asta se intampla marti, miercuri si joi, mai ales ca le vizeaza banii, cu cine discuta, cum discuta, cu cine negociaza, cum pun problema. Sunt foarte tactici la mijlocul saptamanii si reusesc in ce isi propun. Vineri si sambata posibile drumuri, poate nu neaparat de placere, ca mai mult de nevoie, dar pana la urma este bine. In weekend, a doua jumatate, familia e pe primul plan.

Sagetator

Sagetatorii, atentie la sanatate luni, sa inceapa usor. Marti, miercuri si joi suhnt totusi in forma si pot face multe lucruri, chiar se impun. Unii pot cere sfatul unei persoane recunoscute in domeniul lor profesional, intr-o problema care ii framanta. Poate fi de sanatate, profesionala, financiara. Indiferent care e problema, au nevoie de o autoritate pe care sa o consulte. Sunt foarte atenti cu banii vineri si sambata, nu au voie sa cheltuiasca, totul pe economie. Mai curand, repara, conditioneaza, salveaza ceva, un bun. Si drumuri duminica.

Capricorn

Pentru Capricorni, pot fi un pic nostalgici in aceasta saptamana, isi aduc aminte de momente frumoase, de persoane de care au fost foarte apropiati candva. Prima jumatate a saptamanii sta sub semnul rememorarilor si nostalgiilor. Aud tot felul de informatii despre alte persoane, poate cineva isi anunta si vizita de peste mari si tari si au emotii placute legate de acest aspect. Si ei isi pot pregati o calatorie. Pentru vineri si sambata, pot exista mici tensiuni intre ei si o persoana apropiata, poate chiar partener. Sunt diferente de opinii si de crezuri. Ele nu prea pot fi lamurite intr-o discutie, asa ca mai bine isi deschid sufletul, inima si accepta si alte puncte de vedere.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 16 - 22 august 2021. Berebecii dirijeaza lucrurile, Racii muncesc mult

Varsator

Pentru Varsatori, ziua de luni este destul de solicitanta, dar pot avea rezultate, au spor si stiu ca de pe urma muncii pe care o depun vor urma sa castige, nu castiga imediat, mai mult decat au investit acum. Acum e doar investitia si li se pare mare, dar castigurile, in timp, vor fi mult mai mari si daca se mobilizeaza atunci va fi foarte bine. Au succesuri sau primesc laude. Marti, miercuri si joi sunt zile foarte bune pentru ei, sunt populari, au lipici si pot rezolva multe lucruri. Atentie la sanatate vineri si sambata, neaparat incarcarea bateriilor.

Pesti

Pestii au o zi de luni in care sunt foarte vigilenti si foarte atenti la niste aspecte juridice, legale sau poate spirituale si filozofice, depinde de care e problema de care se ciocnesc, dar sunt atenti la detalii si sa nu le scape ceva, mai ales in relatiile publice, relatiile cu oficiali sau cu persoane importante. Marti, miercuri si joi au munca buna si conduc bine lucrurile. Au mult farmec personal si cumva si prin farmec si prin modul de a se comporta reusesc sa deschida niste usi. Pentru vineri si sambata, activitati de voie si poate pentru o pasiune care e foarte importanta pentru ei”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.