Camelia Patrascanu, horoscop 12 -18 iulie 2021. O perioada complicata pentru cateva zodii, dar tot raul e spre bine

Camelia Patrascanu, horoscop 12 -18 iulie 2021. Celebrul astrolog ne prezinta previziunile astrelor pentru aceasta saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele.

“Berbec

Berbecii au un inceput de saptamana foarte dificil luni si marti, isi pot asuma sa piarda bani, doar pentru a fi corecti fata de ei insisi. Miercuri si joi, zilele sunt mai bune si pot aduce succes, dar cu o schimbare. E posibil sa schimbe colegii cu care lucreaza, locul de munca, profesia sau doar o tactica in zina profesionala. Pentru final de saptamana, parteneriate bune, consultari cu oameni apropiati.

Taur

Publicitate

Pentru Tauri, tensiunile incep de luni si marti si sunt legate de sentimentul de siguranta si securitate, in familie sau la locul de munca. Poate evenimentele care au avut loc le-au tulburat un pic aranjamentele la care au lucrat pana acum. De aceea, e important ca la inceput de saptamana sa creeze niste scenarii in care se descurca, chiar daca lucrurile pe care si le-au dorit nu le primesc. Joi si vineri sunt imaginativi si creativi si cumva se remonteaza chiar si in perspectiva unui scenariu care nu sfarseste pe placul lor. In week-end, muncesc si au si spor.

Gemeni

Pentru Gemeni, multe intalniri si discutii, chiar si drumuri pe care le pot face luni si marti. Atentie la volan, discutiile nu sunt tumultoase, dar pot afla lucruri care ii descumpanesc. Apoi se repliaza, joi si vineri, mai ales daca se consulta cu persoane care au mai trecut prin asta si pot sa le dea niste chei. In week-end, dragoste, iubire si activitati inedite.

Citeste si articolul :   Trei semne zodiacale carora le place sa-si asume riscuri

Rac

Racii au grija sa isi conserve averea, poate refuza chiar o invitatie sau o perspectiva a unui proiect care pare tentant, dar de fapt mai mult ii pagubeste. La fel, si cu invitatia pot pierde timp si energie. De aceea, calculeaza la sange luni si marti, cat dau si cat primesc. Pentru zilele urmatoare, sedinte, intalniri, e foarte important sa reuseasca sa domine discutiile cu argumente rationale. In week-end, in familie.

Leu

Leii sunt foarte vehementi, voluntari si orgoliosi, luni si marti, si pot avea o schimbare brusca de atitudine daca li se pare ca ceva le incalca demnitatea. Pot surprinde in felul acesta chiar si atunci cand e o miza foarte mare sa spuna ca nu lucreaza. Dar aspectele de joi si vineri sugereaza faptul ca ei vor gasi intotdeauna solutii, se repliaza imediat, vin cu noi argumente si inving. Chiar pot castiga bani, in a doua jumatate a saptamanii. In week-end, vizite foarte placute.

Fecioara

Fecioarele au in acest inceput de saptamana toate motivele sa fie un pic mai retrase si mai discrete pentru ca au multe date de analizat, poate chiar noi strategii prin care sa faca fata schimbarilor din perioada care vine. Sanatatea poate fi o tema sau poate fi vorba de o schimbare binevenita in viata lor ca stil de viata. Joi si vineri sunt intr-o mare forma si pot sustine schimbarile pe care si le-au propus si care tin de conduita si actiunile lor. In week-end, muncesc si au si spor.

Publicitate

Balanta

Balantele sunt foarte sociale la inceput de saptamana si au limba foarte ascutita. Ofera niste replici usturatoare celor care le critica sau nu le inteleg actiunile. E sub risc de rupere relatia cu un prieten. Pe de alta parte, critica modele sau tendintele sau ce fac oamenii din jurul lor. Joi si vineri devin un pic mai conciliante si poate reusesc sa devina un pic mai empatice, sa se puna in locul celorlati, intelegandu-i mai bine. In week-end, sunt intr-o forma buna, de aceea pot reusi in tot ce isi propun.

Citeste si articolul :   Horoscop 15-21 februarie 2021. O saptamana grozava pentru Gemeni

Scorpion

Scorpionii sunt destul de tensionati luni si marti, pentru ca multe lucruri depind de ei si poate nu au chef, nu se mobilizeaza sau lucreaza sub impunere si nu e cea mai buna perioada in care ei sa asculte de autoritati. Daca se mobilizeaza pot obtine rezultate, iar asta se va vedea la final de saptamana. Joi si vineri primesc ajutoare din toate partile, mai ales daca le cer. In week-end, isi incarca bateriile.

Sagetator

Sagetatorii se lupta pentru dreptatea lor sau pentru un act sau pentru o lamurire de care au ei nevoie mai mult la nivelul orgoliului, sa li se dea lor dreptate, sa li se recunoasca argumentele. Pot fi un pic cam aspri sau vehementi luni si marti, pentru ca se lupta cu autoritatile pentru dreptatea lor, dar trebuie sa cunoasca si subtilitatile birocratice. Au insa succes. Joi si vineri, lucrurile ies si o paguba de care se temeau dispare. In week-end, alaturi de prieteni.

Capricorn

Pentru Capricorni, saptamana incepe cu tensiuni legate de bani si de finante, poate la unii si legate de sanatate, iar pentru asta ar trebui sa cheltuiasca. Acest aspect ii face sa se intrebe daca au procedat bine cu sanatatea lor si nu ar trebui sa faca niste schimbari radicale acum. Daca hotarasc niste schimbari, lucrurile vor merge foarte bine si au acest sentiment joi si vineri, cand li se confirma ca schimbarea e buna. In week-end, merg pe aceeasi linie si sunt felicitati si de membrii familiei.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 august 2022. Vesti bune pentru cateva zodii

Varsator

Pentru Varsatori, ostilitate luni si marti, nu sunt in forma foarte buna la intalniri, mai ales in fata altor persoane, se irita usor, pot reclama ca oamenii din jur nu raspund imediat la cerintele lor si, de aici, mici tensiuni. Joi si vineri sunt zile mai bune, se ajuta cu cei din preajma. In week-end, calatorii foarte placute.

Pesti

Pestii au aspecte astrale foarte subliniate pentru munca luni si marti, dar risca sa fie neplacut, daca au un timp limitat. Atentie si la sanatate, care poate suferi din pricina efortului mare pe care il depun pentru a-si face treaba. Joi si vineri sunt zile bune, se simt sustinuti, au parte de simpatie. In week-end, primesc ajutor sau cadouri”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.