Camelia Patrascanu, horoscop 3-9 ianuarie 2022. Zodiile care incep anul in forta

Horoscop 3-9 ianuarie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele in prima saptamana din an.

Berbec

Pentru Berbeci saptamana incepe deja parca pusi pe treaba. Sau isi ordoneaza activitatile. Se aduna repede din vacanta, asta daca au avut vreuna. La mijlocul saptamanii discuta mult cu prietenii sau vor sa se inspire. Sunt atenti la ce se intampla in mediu, in jur. Cauta solutii si le vor gasi si prin consultari cu apropiati, care poate stiu mai bine decat ei anumite lucruri. In tot cazul, au idei ingenioase, foarte creative, pe care le pot pune in practica in urmatoarea perioada. Pentru vineri, pot fi usor tensionati, fie din cauza unor drumuri care nu decurg asa cum vor ei, fie sunt confuzi si nu stiu exact ce alegeri sa faca. Dar isi revin in weekend.

Taur

Pentru Tauri ziua de luni, mai ales, este foarte buna pentru ca sunt limpezi, foarte clari, comunicarile lor sunt foarte bine orientate catre scopurile lor, stiu ce vor si stiu ce spun. Asa decurg si zilele urmatoare, pot lua decizii sau ii anunta pe cei din jur in legatura cu intentiile lor, sau macar ei au o agenda foarte clarificata. Tensiunile pot fi legate, joi si vineri, de intalnirile cu prietenii, mici dezamagiri, amanari sau neconcordante, sau lipsa de sincronizare cu persoanele cu care vor sa stabileasca lucruri sau sa se intalneasca. In weekend au nevoie sa isi incarce bateriile.

Gemeni

Gemenii, luni conteaza pe sfatul, prezenta sau incurajarile unui prieten sau apropiat. Asteapta mult de la cei din jur, si asta se intampla si marti si miercuri, mai ales daca li s-a promis si vor spune lucrul acesta. In numele unei promisiuni sau angajament, asteapta ca celalalt sa isi tina cuvantul. Pot fi discutai, tocmai de aceea, joi si vineri mai ales, mai mult in jurul unor teme morale, unor atitudini incorecte, decat a unui lucru care nu s-a rezolvat. In weekend au nevoie sa se reculeaga, sa isi adune gandurile si poate le-ar prinde bine sa se consulte cu cineva ca sa inteleaga ce se intampla. Atentie la mijlocul saptamanii, drumurile trebuie bine calculate.

Rac

Pentru Raci, si ei sunt orientati catre relatii. Au multe de inteles despre cei din jur si cum ii privesc. Discutiile acestea pot fi, inca de la inceputul saptamanii, foarte romantice si calde, sau pline de intelegere si toleranta, luni. Se continua si marti si miercuri, mai ales daca trebuie sa stabileasca niste acorduri, sau distribuie niste sarcini. Tensiunile sunt, mai ales joi si vineri, fie legate de drumuri, calatorii, intalniri, care sunt dificile, asta din cauza zodiilor care implica drumuri si sunt usor instabile acum. Poate este cazul sa isi amane niste drumuri, care nu prind momentele cele mai bune acum, mai ales daca si-au propus sa le faca joi si vineri. In weekend au multe lucruri, de asemenea, de rezolvat. Sunt bagati in priza.

Leu

Pentru Lei, munca. Mai curand de ordonare, de aducere la zi, de strangere a energiei lor de pe unde au imprastiat-o de sarbatori. Este un inceput de saptamana frumos si foarte fructuos pentru ei, pentru ca isi ordoneaza foarte bine activitatile. Intalniri si consfatuiri diverse, marti si miercuri, cu persoane in varsta sau persoane de care tin cont si care au experiente si la care se raporteaza. Asta mai ales in jurul unor idei noi, planuri si proiecte pe care le impartasesc, si poate vor sprijin sau confirmare. Atentie vineri la sanatate. Iar in weekend, drumuri, calatorii, sau niste vizite binevenite.

Fecioara

Pentru Fecioare saptamana incepe bine. Au idei, sunt creative si poate deja lucreaza la niste proiecte. Foarte inspirate toata saptamana si poate cea mai eficienta zodie in aceasta saptamana, in legatura cu activitatile pe care si le-au propus. Marti si miercuri muncesc mult, apar primele rezultate, se pot mandri cu solutii foarte practice pe care le gasesc. Experienta isi spune cuvantul. Au grija si de sanatatea lor sau vizeaza niste imbunatatiri. Iar tensiunile de vineri pot fi legate de faptul ca nu stiu sa comunice succesele lor, ideile, solutiile cu care vin si, din cauza acestor termeni care sunt confuzi, pot fi probleme.

Publicitate

Balanta

Pentru Balante, grija pentru casa si camin. Au grija si de sanatatea lor, la inceput de saptamana. Sunt intr-o forma foarte buna marti si miercuri. Surazatoare, poate chiar cu tendinta catre flirt, au umor, au o vorba buna pentru toata lumea. Incep anul foarte bine si sunt intr-o energie buna. Au, insa, mult de lucru joi si vineri. Daca nu pot delega pe cineva, trebuie sa se ocupe de lucruri. Se simt un pic sacrificate, e nevoie de ele desi altcineva ar fi trebuit sa faca treaba. Nu vor sa inceapa cu activitate grea anul. Dar in weekend, impartasiri alaturi de o persoana draga, momente frumos petrecute.

Citeste si articolul :   Horoscop complet 29 iunie - 5 iulie. Saptamana grea, multe certuri

Scorpion

Scorpionii au capul plin de idei inca de la inceputul saptamanii. Discutiile sunt fertile, frumoase, primesc si sugestii si, cumva, simt ca sunt cu motoarele turate la maximum. Au nevoie, insa, sa se centreze un pic mai mult. Si poate sa stie exact care este munca pe care ei o au de facut. Calculele acestea, propria agenda, si-o fac marti si miercuri. Unii vor lucra mai mult pe langa casa, dar altii la agenda proprie. Tensiunile sunt legate, joi si vineri mai ales, de felul in care comunica si transmit ideile. Si pe de alta parte, nu pot face tot ceea ce le place, pentru ca trebuie sa tina cont si de context. Munca in weekend.

Sagetator

Pentru Sagetatori, preocupare legata de bani, mai ales la inceput de saptamana. Dar bani fructuosi, care vin. Fie fac o investitie, cheltuiala sau isi propun o cheluiala, dar o fac cu cap si se simt castigati. Tot felul de drumuri, calatorii sau vizite, scurte dar dinamice, mai ales marti si miercuri. Unii pot chiar sa cumpere ceva ce le lipseste. Pentru joi si vineri, ceva discutii in casa. Un pic animozitate acolo. Nu cade toata lumea de acord. Poate ca ar vrea sa fie despovarati de niste sarcini ca sa se ocupe de ale lor. Dar distractie in weekend.

Capricorn

Pentru Capricorni, sunt intr-o forma foarte buna. Si chiar o prezenta foarte agreabila pentru cei din jur. Au mult tact, tandrete, duiosie sau sunt ei intr-o forma mai romantica. Marti si miercuri, insa, foarte practici si trec deja la treaba, sau sunt in priza, se monteaza foarte repede pentru noul an. Preocupati de bani si niste reusite, pe care le au in vedere acum repede. Atentie la drumuri, joi si vineri. Sau discutiile trebuie sa fie mai cu manusi, si mai mare atentie la termene. In weekend in casa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 iunie 2022. Norocul este de partea Varsatorului

Varsator

Varsatorii se recupereaza, isi aduna energia luni. Si poate e bine ca in prima zi a saptamanii sa stea mai mult cu ei. Insa sunt in forma marti si miercuri. Vin cu idei, solutii, au chef de treaba, sunt foarte animati, si pot fi foarte eficienti in lucrurile pe care isi propun sa le faca. Joi si vineri aspectele indica bani. Sunt preocupati de bani, nu neaparat ca ii castiga, ci stiu cum sa ajunga usor la ei. Tensiunile sunt legate de faptul ca simt ca simt ca sunt contra cronometru sau trebuie sa lucreze exact dupa termenele pe care si le-au fixat. In weekend ceva drumuri, dar sunt foarte placute.

Pesti

Pentru Pesti, o atmosfera foarte buna la inceput de saptamana. Si asta datorita persoanelor pe care conteaza si pe care le au prin preajma. Poate ca impartasesc niste probleme sentimentale, primesc sfaturi, se simt sustinuti luni. Marti si miercuri au de reflectat, inteleg in alta cheie niste probleme mai profunde sau mai vechi, si abia acum apar niste luminari. Poate altii se aduna de pe unde au fost plecati. E o adunare a energiilor la mijloc de saptamana, astfel incat joi si vineri sa fie in forma. Dar multa emotie de asemenea. Poate ca intuitia le spune lucruri pe care nu le pot transmite celor din jur. Trebuie sa vada cum isi ordoneaza aceste informatii. In weekend sunt pusi pe treaba si sunt foarte eficienti in tot ce fac.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.