Horoscop 31 mai – 6 iunie 2021. Mercur retrograd schimba destine

Horoscop 31 mai – 6 iunie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu vesti pentru fiecare zodie. Mercur retrograd influenteaza ratiunea si intuitia. Iata ce te asteapta in perioada urmatoare.

Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru saptamana 31 mai – 6 iunie 2021, la Antena 3.

“Berbec

Pentru Berbeci, ziua de luni este usoara, sociala, intalniri usoare si importante cu persoane de la care afla lucruri, poate chiar le dau niste informatii neasteptate. Marti, miercuri si joi trebuie sa decanteze si sa separe adevarul de minciuna si poate au de luat hotarari importante sau trebuie sa-si clarifice tot puzzle-ul de situatii. Pentru week-end, activitati gospodaresti.

Publicitate

Taur

Taurii au multe responsabilitati de la inceputul saptamanii si pot sa-si sublinieze o pozitie foarte ferma, insa Mercur e retrograd, asa ca miercuri sau joi pot reveni asupra deciziei. E bine sa lase loc de negocieri, sa nu tranteasca usile. In week-end, au toate motivele sa reflecteze la ce s-a intamplat si sa-si modeleze pozitia.

Gemeni

Pentru Gemeni, este o saptamani importanta, cu multe evenimente si intalniri in urma carora pot sa hotarasca daca mai merg sau nu alaturi de unele persoane. Mai ales, marti, miercuri si joi este foarte bine sa aiba argumente faptice si date cu care vin in discutie, deci sa fie mai mult rational si mai putin sentimental. In week-end, posibile calatorii.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 19-25 iulie 2021. Luna plina intoarce destinele. Previziuni pentru toate zodiile

Rac

Pentru Raci, calcule financiare inca de luni, ce castiga si ce pierd sau nu stiu daca sa mearga pe mana unei persoane care ii fascineaza si le promite marea cu sarea. De aceea, au nevoie sa se consulte si cu alte persoane sau sa verifice niste surse ale informatiilor care li se servesc. Asta se intampla mai ales miercuri si joi, iar lucrurile nu prea se leaga. Au toate motivele sa-si faca liniste in minte, pentru a lua o hotarare, mai ales vineri.

Leu

Pentru Lei, saptamana este valoroasa mai ales din perspectiva colaborarilor. Miercuri si joi, cantaresc interesele lor cu ale celorlalti, dincolo de ce se declara si pot sa iasa bine la socoteala, daca isi pun intuitia la munca. In week-end, calatorii.

Fecioara

Pentru Fecioare, munca inca de luni si au o agenda foarte stricta, cu limite care trebuie respectate. Se bazeaza mult pe relatii marti, miercuri si joi. Ii conving si pe ceilalti sa-si faca treaba si sa fie seriosi. In week-end, rasfat.

Balanta

Pentru Balante, saptamana incepe frumos, cu incredere in ei, dar au mult de munca. Marti trebuie sa fie atenti la aspectele juridice, tot ce inseamna adevar si dreptate. Pot gasi o solutie foarte creativa, joi. La final de saptamana, vor fi alaturi de partener sau de o persoana foarte draga.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 octombrie 2020. Leul trebuie sa se concentreze pe gandurile pozitive

Scorpion

Pentru Scorpioni, multe calcule inca de luni sau afla ce risca la locul de munca. Au nevoie sa se concentreze, pot lua niste hotarari, ai niste sclipiri sau idei ingenioase marti, iar miercuri si joi analizeaza daca trebuie puse in practica acum. In week-end, munca si preocupare pentru sanatate.

Sagetator

Pentru Sagetatori, sedinte inca de luni, au nevoie de informatii foarte concludente pentru analizele pe care le fac sau deciziile pe care le iua. Marti, miercuri si joi, se concentreaza la probleme si comunica mai putin cu cei din jur. Se consulta cu cei din familie. In week-end, iubire si tandrete.

Capricorn

La Capricorni, banii sunt vizati inca de luni si toata saptamana se gandesc cum sa-i sporeasca. Folosind ceea ce stiu deja, pot scoate un profit mai mare, daca se pun ei intr-o lumina mai buna. De aceea, marti, miercuri si joi, aspecte legate de comunicare sunt subliniate de planete si pot fi ajutati si de specialisti pentru a-si pune in lumina munca. In week-end, tot munca.

Citeste si articolul :   4 zodii vor fi scaldate in bani in ianuarie: anul va incepe cu bine

Varsator

Varsatorii se concentreaza sa vada cum ii pune in limina sau nu o anumita situatie, daca le convine sau nu un parteneriat, daca consuma prea multa munca, deci inca de luni isi calculeaza avantajele. Un foarte puternic accent astral pe bani pentru marti, miercuri si joi, cand pot avea mari sanse financiare. Sunt suprarasplatiti de cineva care le cunoaste valoare. In week-end, calatorii si vizite.

Pesti

Pestii au ceva de corectat luni si vor sa stea sa reflecteze ce se intampla, cum sa corecteze. Sunt foarte orientati pe interesul lor si pe cauze, mai ales marti, miercuri si joi. Vineri pot da un raspuns in legatura cu banii si e practic toata saptamana folosita pentru aceste analize.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.