Horoscop Urania 14-20 august 2021. Surprize si vesti bune pentru unele zodii

Horoscop Urania 14-20 august 2021. Astrologul ne prezinta previziunile astrologice pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Intre 14 si 16 august dimineata, amestec de situatii de viata care presupun operatiuni cu banii sau cu bunurile patrimoniale si in care intervin, pentru a complica situatia, atat cei direct implicati cat si cei de care nativii doar “trebuie sa tina cont”: copii, persoane dragi, prieteni.

Intre 16 august, dupa ora 06:12, si dimineata zilei de 18 august, informatii neesentiale, barfe, fleacuri, vesti care vin si trec fara prea mare efect asupra Berbecilor care, de altfel, nici nu au chef de vorbe goale.

In ziua de 16 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei si va traversa sectorul relatiilor parteneriale; in mod normal, ea ar trebui sa aiba un efect benefic asupra dialogurilor, negocierilor, intelegerilor sau eforturilor de a gasi o solutie de comun acord cu una sau mai multe persoane cu care acestia se afla in varii raporturi de viata sau de munca.

Publicitate

Intre 18 august, dupa ora 08:08, si dimineata zilei de 20 august, nativii vor face efortul de a nu ceda in fata unor presiuni de ordin moral, social, profesional sau relational menite sa le schimbe o decizie in viata si activitatea socio-profesionala.

Din 20 august, dupa ora 11:49, si 23 august, posibile confruntari pe teme sau in conjuncturi bizare.

Taur

Intre 14 si 16 august dimineata, relatii parteneriale conflictuale, cu evolutie dramatica uneori, exploziva sau surprinzatoare, alteori, dar niciodata controlata. Atentie la tentativa uneia dintre parti de a o pacali pe cealalta, de a produce factori tulburi, de confuzie, de abatere a atentiei. Posibil abuz din partea unui functionar al statului sau aplicare incorecta a legii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2021. Balanta va primi vesti bune

Intre 16 august, dupa ora 06:12, si dimineata zilei de 18 august, contextul astral nu ofera suficiente informatii referitoare la mecanismele banesti financiare sau la chestiunile patrimoniale pentru a formula o anticipare astrologica argumentata.

In ziua de 16 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei si, pana pe 10 septembrie, va sluji minunat sectorul sanatatii.

Intre 18 august, dupa ora 08:08, si dimineata zilei de 20 august, blocaje in comunicarea cotidiana a nativilor; unele stiri nu ajung la timp, alteori nu sunt intelese corect sau relatia nativilor cu reprezentantii unor institutii este amanata, intrerupta, confuza.

Gemeni

Intre 14 si 16 august dimineata, ingrijorari legate de evolutia unei situatii create la locul de munca; posibile confruntari pe teme de idei, viziune politica, economica, sociala sau de relatie cu institutiile statului care, chiar daca nu cad in sarcina nativului, il implica pe acesta, in mod direct, sa-si desfasoare normal activitatea.

Intre 16 august, dupa ora 06:12, si dimineata zilei de 18 august, relatiile parteneriale vor evolua normal, corect, coerent, asa cum s-a intamplat si pana acum.

In ziua de 16 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei si, pana pe 10 septembrie, va strabate casa relatiilor sentimentale si universul creatiei ori al emotiilor interpretative. Venus le va da tuturor sensibilitate, eleganta si delicatete,

Intre 18 august, dupa ora 08:08, si dimineata zilei de 20 august, context modest ca nivel de provocare sau de sustinere astrala in ceea ce priveste activitatea profitabila, obtinerea banilor si valorificarea unor castiguri.

Publicitate

Rac

Intre 14 si 16 august dimineata, dezamagiri, revolte, suspiciuni in plan sentimental; univers interior rascolit de stari de spirit dizarmonice, mai mult sau mai putin motivate, care se asociaza cu rationamente deloc linistitoare cum ar fi consecintele degradarii unor relatii personale, stabilitatea personala si/sau sociala; banii vor ocupa un loc important in acest mecanism: o stare de lucruri nemultumitoare va alimenta ingrijorarile banesti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 decembrie 2020. Tranzactiile incheiate azi vor avea succes pentru Fecioare

Intre 16 august, dupa ora 06:12, si dimineata zilei de 18 august, context astral putin relevant pentru evolutia starii de sanatate sau a relatiilor de munca; teoretic, aceste zile ar trebui sa decurga normal, fara evenimente speciale. In ziua de 16 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei si, pana pe 10 septembrie, va introduce ordine, calm, pace, intelegere si armonie intre nativ si parintii sai sau familia din care provine precum si in propria lui casa.

In ziua de 16 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei si, pana pe 10 septembrie, va introduce ordine, calm, pace, intelegere si armonie intre nativ si parintii sai sau familia din care provine precum si in propria lui casa; moment al unui posibil progres ori succes

Leu

Intre 14 si 16 august dimineata, Leii nu vor fi in apele lor fie din motive personale. Intre 16 august, dupa ora 06:12, si dimineata zilei de 18 august, rastimp destul de calm dar si de putin expresiv din punct de vedere astral pentru relatiile sentimentale si pentru relatiile intre parinti si copii. In ziua de 16 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei si, pana pe 10 septembrie, va tranzita sectorul comunicarii aducandu-le nativilor un noian de imprejurari favorabile

Intre 18 august, dupa ora 08:08, si dimineata zilei de 20 august, munca, stres, enervari

Fecioara

Intre 14 si 16 august dimineata, informatii care enerveaza, pun pe jar, dezinformari, provocari, puneri in vina gratuite, acuzatii verbale la locul de munca

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 mai 2021. O zi buna pentru activitati in aer liber

Intre 16 august, dupa ora 06:12, si dimineata zilei de 18 august, nu va fi o perioada marcata de evenimente clare, lesne de identificat si apreciat dar Fecioarele vor trai in acest rastimp cu o senzatie de disconfort interior

In ziua de 16 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei si, pana pe 10 septembrie, va strabate casa banilor castigati din munca proprie. Micul Benefic va functiona armonic, protejandu-le veniturile dobandite prin efort personal, le va da un oarecare spor

Din 20 august, dupa ora 11:49, si 23 august, surprize, nu toate placute, legate de locul de munca

Balanta

Intre 14 si 16 august dimineata, posibila neregula baneasca sau imprejurare care se va sfarsi cu o paguba materiala.
Intre 16 august, dupa ora 06:12, si dimineata zilei de 18 august, fie nimic din ceea ce vad si aud nativii nu le place; Balantele au parte doar de pierdere de timp in efortul lor de a se documenta, de a afla aspecte esentiale intr-o chestiune de viata profesionala. In ziua de 16 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei si va tranzita casa I a personalitatii acestor nativi, oferindu-le un real sprijin din astral.

Citeste continuarea horoscopului pe libertatea.ro

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.